Uniek kerstconcert brengt Gospelzangeressen Joany Muskiet en Jennefer Zichem voor het eerst samen op één podium!

Op 11 december 2016 wordt er in Bilthoven een uniek benefiet Gospel kerstconcert georganiseerd. Solisten Joany Muskiet en Jennefer Zichem, ondersteund door het 12-koppige Wazzup Gospel Choir, geven een swingend kerstconcert.

Beide zangeressen zijn ieder op zich al bijzonder, maar dat zij samen optreden is uniek en de intense spirituals van Joany gecombineerd met de soulvolle gospel van Jennefer zijn van absolute wereldklasse, dat zij nu samen optreden is een unicum!

Joany Muskiet heeft een ruime ervaring in de gospel en opgetreden met o.a. de Harlem Gospel Choir in New York. Joany inspireert met haar muziek en heeft veel sociale projecten gedaan, zoals; optredens in de Bijlmerbajes, voor het koninklijk huis en de minister president. Met veel gevoel vertolkt Joany bestaande en eigen gospels in de beste traditie van de black Gospel.

Jennefer Zichem is een getalenteerd en veelzijdig zangeres die vanaf 1996 als soliste bij verschillende blackgospel koren in Nederland te horen is geweest. Daarnaast zingt ze ook jazz, blues en pop. Buiten de optredens verzorgt zij workshops om jongeren kennis te laten maken met zang en muziek. In zowel binnen als buitenland heeft Jennefer het podium gedeeld met o.a Re-Play, Anastasia, Lee Towers, Gerard Joling, Jan Smit, Frans Bauer, Guus Meeuwis, Suripop Allstars en de Toppers!

Joany en Jennefer worden ondersteund door het Wazzup Gospel Choir, een initiatief van Dutch Gospel Arts Institute (DGAI). DGAI is de enige kunst- en cultuurinstelling in Nederland voor educatie op het gebied van gospelmuziek en alle stromingen die daaruit voortkomen, zoals soul, R&B, funk en hip hop. Daarnaast geeft DGAI ook binnen- en buitenschoolse muziekeducatie.

Zing mee, dans mee en geniet van een uniek concert op 11 december vanaf 15 uur. Iedere gospel-liefhebber is van harte welkom!

Dit Kerstconcert is een jaarlijkse terugkerende traditie en wordt georganiseerd door Rotaryclub De Bilt-Bilthoven en Rotary Bilthoven Zandzegge en de opbrengst van het kerstconcert is bestemd voor diverse Biltse projecten; in samenwerking met Gemeente de Bilt-Bilthoven wordt aan diverse sociale en culturele initiatieven een bijdrage gegeven.

Kaarten bestellen

We zijn helemaal UITVERKOCHT. Er zijn helaas geen kaarten meer beschikbaar. Hopelijk bent u volgend jaar weer in de gelegenheid en ontvangen we u graag bij een volgende editie.

Datum

Zondag 11 december 2016

Tijd

Zaal open: 15.00 uur | Aanvang concert: 15.30 uur

Locatie

OLV-kerk, Gregoriuslaan 8, Bilthoven

Musici

Wazzup Gospel Choir met solisten Joany Muskiet en Jennefer Zichem

Entree

€ 25,- per toegangskaart

Kaarten kopen

UITVERKOCHT

Doel

Bijzondere Biltse projecten

Het Rotaryconcert is een jaarlijkse terugkerende traditie en wordt georganiseerd door Rotaryclub De Bilt-Bilthoven en Rotary Bilthoven Zandzegge. Klik hier voor een verslag van het concert van vorig jaar op OogopDeBilt.nl.

Goed doel

Passend bij de Kerstgedachte wordt jaarlijks een goed doel uitgekozen waaraan de opbrengsten van het concert ten goede komen. Dit jaar is het goede doel een combinatie van diverse Bijzondere Biltse projecten; In samenwerking met Gemeente de Bilt-Bilthoven wordt aan meerdere verenigingen in de gemeente een bijdrage gegeven.

Hapje en drankje

Tijdens de pauze van het concert en na afloop is er gelegenheid om na te genieten met een drankje en een hapje en al doende ook bij te dragen aan het goede doel. U kunt met cash of met pin betalen.