ShelterBox naar Nepal

Play videoShelterBox

Met temperaturen die in veel delen van Nepal dalen tot het vriespunt, en constant onweer en regen, is na de dodelijke aardbeving van afgelopen zaterdag schuilgelegenheid wanhopiger nodig dan ooit, De beving heeft naar schatting 600.000 huizen beschadigd, waardoor bijna drie miljoen mensen nergens heen kunnen. Veelvuldige naschokken leiden ertoe dat ook nog overeind staande gebouwen kunnen instorten, zodat de bewoners gedwongen worden in de open lucht te slapen.

ShelterBox stuurt stevige tijdelijke schuiltenten die waar nodig aangepast en verplaatst kunnen worden. De actie wordt gefaciliteerd door lokale Rotarians. Meer ShelterBox-responseteams zijn onderweg. Maar dat kan natuurlijk niet zonder voortdurende financiële ondersteuning. Vandaar hun oproep: "Help de mensen van Nepal vandaag!" 

RC Emmen, Coevorden, Drachten, Schiermonnikoog en Oosterwolde doneren ShelterBoxen.

meer info...

Rotaryservicecentrum

Play videoRSC

088-5666333

Het succes van ons Rotaryservicecentrum wordt vooral bepaald door de medewerking van zoveel mogelijk Rotarians. Het kost u dan hooguit een uur per maand om enkele vragen te beantwoorden. Nuttig én leuk: als ondersteuner ‘ontmoet’ u steeds andere Rotarians


Aanmelden: via http://support.rotary.nl

meer info...