• Van Oostermeent naar Gooimeer
  • Bungee-roeiers in actie
  • Stichting Boogh
  • Zusterclub Beachy Head
  • Rotary Autumn Rally
  • Rotary Roei Regatta
  • Sailability
  • Stichting Lifeline
  • Vissersmonument
Welkom bij de Rotaryclub Huizen Gooimeer !

Nieuwe clubnaam Huizen Gooimeer

Bijna 30 jaar na de oprichting gaat de Rotaryclub Huizen Oostermeent van naam veranderen. Vanaf 2 juli is de nieuwe naam HUIZEN GOOIMEER. Het schildje met de nieuwe naam hangt sinds die dag op de gevel van het restaurant De Haven van Huizen, waar de clubleden wekelijks bijeenkomen. 

Bij de oprichting in maart 1985 - als tweede club in Huizen door de bestaande Rotaryclub - was gekozen voor de naam Oostermeent, omdat de gemeente een grote uitbreiding onderging met deze nieuwe wijk en veel van de eerste leden uit dit gebied kwamen. 

Wat toen passend was in verband met de gemeentelijke ontwikkeling, speelt nu veel minder. Daarom besloot de club dit jaar een naam te zoeken die meer recht doet aan de diversiteit van de club en niet zo strak gekoppeld is aan een bestaande wijk. 

Het werd Huizen gooimeer, Huizen, omdat de binding met Huizen en de bestaande club van die naam blijft en Gooimeer, omdat de club zich sterk verwant voelt aan de haven en het water.

Rotaryjaar 2014 - 2015

Marion DG 2014 - 2015

Op zaterdag 28 juni kreeg ik de keten omgehangen van Ernst Jilderda, gouverneur 2013-2014. Het komend jaar 2014-2015 heb ik binnen het gouverneursberaad het belangrijke  aandachtsgebied Youth Service gekregen.

Tijdens mijn DGN en DGE jaar is het me heel duidelijk geworden: als gouverneur sta je er in het district niet alleen voor. In d1570 zijn naast de staf nog ruim 70 Rotarians actief binnen de districtscommissies en zijn er zes AG-ers (assistent gouverneurs), die de staf en mij met raad en daad bij staan.

Samen gaan we er vanaf 1 juli 2014 een mooi jaar van maken onder het thema:

Verrassend Verbonden, waarbij we ook de samenwerking tussen de Rotaryclubs onderling zullen stimuleren.

Marion van den Brink

District Gouverneur 2014 - 2015

Rotary App voor iPhone & Android

Rotary App
Leuke tool voor Rotarians beschikbaar

Voor zowel iPhone als Android is een App beschikbaar die het mogelijk maakt om bijvoorbeeld snel bij je clubinformatie te komen. Deze link geeft u meer informatie: http://www.rotary.nl/official_app/

App