• Van Oostermeent naar Gooimeer
  • Bungee-roeiers in actie
  • Stichting Boogh
  • Zusterclub Beachy Head
  • Rotary Autumn Rally
  • Rotary Roei Regatta
  • Sailability
  • Stichting Lifeline
  • Vissersmonument
Welkom bij de Rotaryclub Huizen Gooimeer !

Nieuwe clubnaam Huizen Gooimeer

Bijna 30 jaar na de oprichting gaat de Rotaryclub Huizen Oostermeent van naam veranderen. Vanaf 2 juli is de nieuwe naam HUIZEN GOOIMEER. Het schildje met de nieuwe naam hangt sinds die dag op de gevel van het restaurant De Haven van Huizen, waar de clubleden wekelijks bijeenkomen. 

Bij de oprichting in maart 1985 - als tweede club in Huizen door de bestaande Rotaryclub - was gekozen voor de naam Oostermeent, omdat de gemeente een grote uitbreiding onderging met deze nieuwe wijk en veel van de eerste leden uit dit gebied kwamen. 

Wat toen passend was in verband met de gemeentelijke ontwikkeling, speelt nu veel minder. Daarom besloot de club dit jaar een naam te zoeken die meer recht doet aan de diversiteit van de club en niet zo strak gekoppeld is aan een bestaande wijk. 

Het werd Huizen gooimeer, Huizen, omdat de binding met Huizen en de bestaande club van die naam blijft en Gooimeer, omdat de club zich sterk verwant voelt aan de haven en het water.

Wandelen voor Water 2015

Play videoOns District Wandelt voor Water Ons District Wandelt voor Water
Dit jaar zijn er binnen d1570 ook vele initiatieven om mee te lopen. De eerste WvW start op 18 maart. Doe jij als Rotary Club mee, stuur ons je link naar je website of filmpje.
Jullie inbreng verschijnt dan hier.

Wandelen voor Water is een landelijk initiatief van 
Aqua for All samen met Simavi, AMREF, ZOA, en Akvo (zie basisprincipes). De uitvoering van de actie wordt georganiseerd door organisaties zoals ontwikkelingsorganisatie Simavi. Het evenement is speciaal voor leerlingen van groep 7 en 8 van de basisschool (hele school is in overleg met Simavi mogelijk) en bestaat uit een educatief en actief gedeelte.

Rotary App voor iPhone & Android

Rotary App
Leuke tool voor Rotarians beschikbaar

Voor zowel iPhone als Android is een App beschikbaar die het mogelijk maakt om bijvoorbeeld snel bij je clubinformatie te komen. Deze link geeft u meer informatie: http://www.rotary.nl/official_app/

App