Doe mee

doemee

Rotarians zetten zich in hun nabije omgeving en wereldwijd in om te helpen de wereld een stukje beter te maken. Ze voeren de meest inspirerende, uiteenlopende projecten uit met onder andere hun clubleden, met andere (internationale) clubs en in samenwerking met partners. The Rotary Foundation is een unieke deelgenoot. Je hoeft geen Rotarian te zijn om mee te doen aan een van de projecten.

Goede doelen

Met elkaar de handen uit de mouwen steken om direct te helpen of acties opzetten om geld in te zamelen voor een project… Rotarians zetten zich in voor diverse goede doelen, gericht op de zes aandachtsgebieden van Rotary. Van het inzamelen voor de Voedselbank tot de oprichting van een ziekenhuis in Ghana: elke club kiest zijn eigen goede doel(en).

Jongeren

Doe mee subfoto snoeienMeedoen kan ook als je minderjarig bent. Met een goede motivatie stimuleert Rotary je graag in je mogelijkheden om verder te komen. Rotary heeft speciale (kennis)programma’s voor jongeren, zoals internationale uitwisselingsmogelijkheden om je kennis en ervaring in het buitenland te vergroten.