© 2024 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Rotary Alblasserwaard organiseert derde Haring Paling Party en veiling voor goede doel

Rotary Alblasserwaard organiseert derde Haring Paling Party en veiling voor goede doel


Na het grote succes van voorgaande jaren, organiseert Rotary Alblasserwaard wederom de Alblasserwaardse Haring Paling Party. Op 20 juni is Familieresort Molenwaard in Ottoland het sfeervolle decor voor de derde editie. Tijdens de veiling kan er niet alleen geboden worden op een vaatje haring, maar ook op vele andere bijzondere veilingstukken. De gehele opbrengst van het evenement en de veiling komt ten goede aan de Stichting Lach voor een Dag en de wensboom van Rotary Alblasserwaard voor lokale micro hulpverlening.


De Alblasserwaardse Haring Paling Party wordt dit jaar geopend door Theo Segers, burgemeester van Molenlanden. Daarna biedt dit gezellige event gelegenheid tot ontmoeting en verbinding onder het genot van een walking dinner met vis- en streekproducten én begeleid door livemuziek.


Feyenoord en burgemeester

Naast kunst, vakantiearrangementen en verse streekproducten biedt de veiling de kans om een aantal zeer bijzondere ervaringen mee te maken. Wat te denken van een dagje meelopen met burgemeester Dirk Heijkoop van Hardinxveld-Giessendam, een klassiekertocht door de regio of een tour voor 40 personen langs de Feyenoord-hotspots in Rotterdam in dé spelersbus.


De derde Alblasserwaardse Haring Paling Party vindt plaats op donderdag 20 juni vanaf 17:00 uur. Deelname kost, geheel verzorgd, 75 euro per persoon. Inschrijven kan via HaringPalingParty.nl.