© 2022 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

1e Almere Land Art Rally

1e Almere Land Art Rally

De Rally is uitgesteld wegens de Corona maatregelen

De Rally wordt nu gehouden op zondag 30 mei 2020

Lees hier de details

Wanneer:

Op zondag 30 mei 2021 organiseert RC Almere Weerwater de eerste Almere Land Art Rally.

Met maximaal 75 equipes (alle typen auto’s zijn welkom)* vertrekken we in de ochtend vanaf Mercedes Benz dealer Sternauto aan de Huchtstraat 10 in Almere voor een super gezellige dag. De opbrengsten van deze rally zijn voor de Kinderkliniek Almere die daarmee een magische koffer, ooit beschikbaar gesteld door de CliniClowns, weer nieuw leven in te blazen. Kinderen die voor (soms zware) dagbehandeling komen, kunnen met de koffer even hun aandacht naar leuke dingen verleggen. Alle soorten auto's kunnen meedoen. De kosten per equipe zijn € 150,00. U krijgt daarvoor een mooi rallybordje (zie foto), een rallyboekje met de route en wetenswaardigheden, koffie met iets lekkers bij de start, professionele uitleg bij 2 geselecteerde Flevolandse Land Art objecten, heerlijke lunch met historische verrassing, koffie/thee onderweg, een afsluitende borrel bij restaurant VIEW aan het Almeerse Weerwater en digitale fotoreportage. Voor de winnaar is er natuurlijk een mooie prijs met wisselbeker. Meld u wel snel aan met het aanmeldingsformulier. Let op: vol is vol.

De Kinderkliniek Almere

Ons motto ‘elk kind is uniek’ en ‘wij staan altijd voor jou klaar’. Zo proberen wij onze zorg te leveren én dat doen wij samen.

Met 65 medewerkers leveren we poliklinische- en dagbehandeling zorg en psychologische ondersteuning. Voor kinderen van 0 tot 18 jaar. Ons doel is om voor kind én ouder flexibele zorg te bieden. Puur en persoonlijk.

De gezondheid van de kinderen en jongeren staat uiteraard voorop, maar waar we ook altijd aan werken is het welbevinden van deze kinderen en jongeren, waarvan 60% chronisch ziek is en dus regelmatig De Kinderkliniek bezoekt. Wat een grote trekpleister is, is de CliniClowns-koffer die in de wachtkamer staat. Deze koffer, ons ooit geschonken door de stichting CliniClowns, is echt een favoriet speelgoed van veel kinderen. We betreuren het dan ook dat de stichting CliniClowns ons moest laten weten dat zij niet meer voor het onderhoud konden zorgen. Deze koffer vol laadjes, spelletjes, muziekjes en spiegeltjes moet natuurlijk goed werken en ook veilig blijven. Waar wij op hopen is dat we met een bijdrage vanuit de Land Art Rally van Rotary Club Almere Weerwater deze leuke muzikale koffer, die zoveel Almeerse kinderen veel plezier schenkt, in stand kunnen houden.

Aanmeldingsformulier

Klik hier om het formulier te downloaden

Klik hier voor de flyer

Flyer 1e Almere Land art Rally

Klik hier voor het Rally bordje

Rallybordje voor de auto

Klik hier voor de sponsormogelijkheden

Sponsor worden

* klassieke auto’s doen het altijd goed, cabrio’s met mooi weer zijn super, maar ook elk ander type
auto, jong of oud is welkom. Er wordt alleen op verharde wegen gereden en aankomsttijden of snelheid speelt geen rol bij de eindbeoordeling voor de winnaars. De rally heeft het karakter van een puzzelrit met een gezellige dag.