Activiteiten

Beroepenmarkt 29 januari 2019
De Beroepenmarkt Amersfoort wordt georganiseerd door Rotary Amersfoort. Dit evenement bestaat al meer dan tien jaar. Het geeft middelbare school leerlingen een uitgelezen kans om te luisteren naar mensen die enthousiast vertellen over hun beroep. Alle leerlingen uit (voor)eindexamenklassen en hun ouders zijn welkom vanaf 18.45 uur op het Corderius College in Amersfoort.
Ryla 5 - 7 april 2019
In een notendop is het RYLA-weekend een cursus waarin wij jonge en ambitieuze mensen met behulp van didactische methodes trainen. We doen daarbij tegelijkertijd een beroep op hun creativiteit, standvastigheid en oplossingsgerichtheid. Deze vaardigheden trainen wij met behulp van een op waarheid berustende case en een mini cursus onderhandelen.
Startbaanrun 3 november 2019
Rotary Amersfoort en Atletiekvereniging Altis organiseren jaarlijks op de eerste zondag van november op de startbanen en omringende natuur van Park Vliegbasis Soesterberg de StartbaanRun: een hardloopwedstrijd met als doel geld in te zamelen voor een goed doel, vorig jaar was dat voor veilig drinkwater en sanitaire voorzieningen in Oost Afrika.