Samenwerking Rotary en Voedselbank

C:\Users\johanna\Documents\Privé\Rotary\website\DSC_0074geknipt.jpg

Rotary Club Amersfoort schenkt 5000 euro aan de Voedselbank. Met deze donatie kan de Voedselbank de aanschaf van melk voor haar bijna 350 klanten voor een heel  jaar bekostigen. Deze actie van Rotary past goed in een jarenlange samenwerking met de Voedselbank. Zo wordt door leden van de club met veel plezier meerdere avonden per jaar meegeholpen om de voedselpakketten te vullen die de Voedselbank wekelijks haar klanten aanbiedt. Ook is de afgelopen jaren meerdere keren een flink aantal volledige voedselpakketten aangeboden.

De Voedselbank had aangegeven behoefte te hebben aan financiële ondersteuning bij de aanschaf van melk voor haar klanten. 
Voor leden en andere belangstellenden werd een proeverij van geselecteerde wijnen en bijzondere kaassoorten gehouden alsook een speciaal wijndiner. Met de enthousiaste medewerking van wijnkoperij De Gouden Ton, INNterieur, kaasspecialist Renkema en restaurant Merlot. 
Woensdag 18 maart  werd door Gert Smit en Klaas de Boer namens Rotary Club Amersfoort een cheque overhandigd aan Cieka Galenkamp, algemeen coördinator van Voedselfocus Amersfoort. De overhandiging vond plaats bij Holland Dairy aan De Zonnecel 3  te Amersfoort, vanaf welke locatie de Voedselbank met melkproducten wordt bevoorraad.