Vuur voor water 2010 - 2011

Vuur voor water 2010 - 2011

Onder deze slogan houdt onze Rotaryclub Amersfoort-Regio zijn traditionele kaarsenactie om fondsen te werven voor het steunen van zijn Community-Service-acties in het algemeen en nu voor de aanleg van een watervoorziening voor een technische school in Noord Ghana in het bijzonder. Het gaat daar om een gemechaniseerde boorput met pomp voor de primaire watervoorziening, omdat de aanwezige publieke voorziening niet werkt, en een voorziening om regenwater op te vangen en te gebruiken voor sanitaire doeleinden. Het belang van een betrouwbare voorziening voor de studenten is groot. Het gaat om drinkwater en ook om een voorziening ter verhoging van de hygiëne. Primaire levensbehoeften dus.
Een ambitieus plan, maar zeker haalbaar, mede door uw medewerking aan deze fundraisingactie.
U steekt uw kaarsje op, zij krijgen hun water. Water dat van zo essentieel belang is voor de gezondheid en het welzijn van onze medemens in Ghana!

 

Wijn voor Water Najaar 2010

Wijn voor Water Najaar 2010

Onder deze slogan houdt onze Rotaryclub Amersfoort-Regio zijn traditionele wijnactie om fondsen te werven voor het steunen van zijn Community-Service-acties in het algemeen en nu voor een waterproject in Noord Ghana in het bijzonder. Het gaat om drinkwater en ook om een voorziening ter verhoging van de hygiëne. Primaire levensbehoeften dus.
Een ambitieus plan, maar zeker haalbaar, mede door uw medewerking aan deze fundraisingactie.
U uw wijn, zij hun water. Water dat van zo essentieel belang is voor de gezondheid en het welzijn van onze medemens in Ghana!
Elk halfjaar organiseren wij een proeverij. Deze vindt plaats in het proeflokaal van Geurtsen Wijnimport.

 

Kerstlichtjes voor water 2010 - 2011

Kerstlichtjes voor water 2010 - 2011

Na het succes van vorig jaar organiseert Rotaryclub Amersfoort-Regio ook dit jaar weer de actie “Kerstlichtjes voor Water”. Hiertoe is er een ca. 15 meter hoge Kerstboom geplaatst op de Varkensmarkt in Amersfoort.
Wij hopen dat net als vorig jaar weer veel lichtjes gaan branden in de boom, zodat dit maal een waterproject in Ghana gerealiseerd kan worden.
Wij hebben inmiddels alle lichtjes ontstoken, maar ze zijn nog niet allemaal gesponsord.

 

5 Eurodiner

5 Eurodiner

Jaarlijks koken leden van onze club voor ’t goede doel. De inkoopkosten van een volwaardige driegangen maaltijd mogen niet meer dan vijf euro bedragen. Leden nemen minimaal een introducé mee voor een gezellige en culinair hoogwaardige avond. Aan het einde van de avond bepaalt eenieder wat ’t hem of haar waard is geweest. De opbrengst komt ten goede aan het door onze club uitgekozen goede doel.

 

Wijn voor Scholing Voorjaar 2011

Wijn voor Scholing Voorjaar 2011

Onder deze slogan houdt onze Rotaryclub Amersfoort-Regio zijn traditionele wijnactie om fondsen te werven voor het steunen van zijn Community-Service-acties in het algemeen en nu voor het transport van schoolmeubilair en computers naar een school in Noord Ghana in het bijzonder. Het gaat om een partij schoolmeubilair die wij hebben weten te bemachtigen (kijk bij onze nieuws sectie voor meer informatie) en om een vijftigtal computers.
Deze zijn bestemd voor een door ons opgezette school in Noord Ghana. Het containertransport daarheen kost vele duizenden Euro’s.
U uw wijn, zij hun schoolfaciliteiten. Scholing is van essentieel belang voor de ontwikkeling en het welzijn van onze medemens in Ghana!

 

Aspergefestival Leusderweg 2011

Aspergefestival Leusderweg 2011

Voor een lokaal goed doel
Op 7 en 14 mei 2011 organiseert de Rotaryclub Amersfoort Regio ( www.rotary.nl/amersfoortregio) in samenwerking met winkeliers van de Leusderweg in Amersfoort, een aspergeverkoop voor een lokaal goed doel.
De opbrengst van de actie is bestemd voor de inrichting van een familiekamer op een nieuw op te zetten afdeling voor stervensbegeleiding van mensen met psychiatrische stoornissen binnen Zon & Schild.