15 juni 2014: Wijn voor Water met Barbecue 2

15 juni 2014: Wijn voor Water met Barbecue

De 50ste wijnproeverij “Wijn voor Water” werd gehouden op zondag 15 juni 2014.
Voor deze speciale gelegenheid werd de wijnproeverij aangekleed met een door Bas Mosmans verzorgde barbecue.
Deze vond plaats op zondag 15 juni 2014 van 16:00 tot 19:00 uur bij Jeroen Koevermans aan de Koningin Wilhelminalaan 4 te Amersfoort en was een groot succes.

Gelukkig is bestellen nog steeds mogelijk met het bestelformulier dat u als link op deze uitnodiging vindt.

 

Stichting Jeugd EHBO Doe je zo! Event

Stichting Jeugd EHBO Doe je zo! Event

Stichting Jeugd EHBO Doe je zo! Event organiseert Jeugd EHBO Doe je zo! Events in Dierenpark Amersfoort voor basisschoolleerlingen van groep 7 en 8. Doel is het behalen van een Jeugd EHBO-certificaat om op deze manier meer respect in de samenleving te krijgen door de medemens in nood te helpen en de zelfredzaamheid van de jeugd te vergroten.

 

Vijf-Eurodiner

Vijf-Eurodiner

26 mei 2014
Jaarlijks koken leden van onze club voor ’t goede doel. De inkoopkosten van een volwaardige driegangen maaltijd mogen niet meer dan vijf euro bedragen. Leden nemen minimaal één introducé mee voor een gezellige en culinair hoogwaardige avond. Aan het einde van de avond bepaalt eenieder wat ’t hem of haar waard is geweest. De opbrengst komt ten goede aan het door onze club uitgekozen goede doel.
Ook dit jaar komt er een Vijf-Eurodiner en wel op 26 mei in De Proeverij, Leusderweg 58-60 Amersfoort.

 

Aspergefestival Leusderweg 2014

Aspergefestival Leusderweg 2014

10 en 17 mei 2014
Jaarlijks organiseert de Rotaryclub Amersfoort-Regio, in samenwerking met de winkeliers van de Leusderweg in Amersfoort, een aspergeverkoop voor een lokaal goed doel. Dit jaar is dat op 10 en 17 mei 2014, de zaterdag voor Moederdag en de zaterdag daaropvolgend.
Lokaal goed doel
De opbrengst van deze actie is dit jaar bestemd voor het Jeugd EHBO doe je zo! Event (JEE) van de stichting JEE, te houden in Dierenpark Amersfoort.

 

Het Future Hope Rajarhat Project

Het Future Hope Rajarhat Project

De contouren van ons waterproject met Future Hope: watervoorziening voor school en sportfaciliteiten in Rajarhat, bij Kolkata, India.
Future Hope heeft tien jaar geleden ver buiten Kolkata land aangekocht in Rajarhat. Inmiddels is Kolkata naar de locatie toegegroeid en binnenkort ligt het in een buitenwijk van de stad, ontsloten door metro's, bussen en snelwegen. Daar wil Future Hope een school en sportfaciliteiten voor de straatkinderen realiseren waarvan Rotaryclub Amersfoort-Regio een deel van de watervoorziening als zijn waterproject heeft geadopteerd.

 

15 juni 2014: Wijn voor Water Voorjaar 2014 met Barbecue

15 juni 2014: Wijn voor Water met Barbecue

Het is ons een genoegen om u en uw gezin en/of vrienden uit te nodigen voor de 50e wijnproeverij “Wijn voor Water” op zondag 15 juni 2014.
Voor deze speciale gelegenheid wordt de wijnproeverij aangekleed met een door Bas Mosmans verzorgde barbecue.
Deze vindt plaats op zondag 15 juni 2014 van 16:00 tot 19:00 uur bij Jeroen Koevermans aan de Koningin Wilhelminalaan 4 te Amersfoort.

In verband met de inkoop voor de BBQ dient u zich vooraf in te schrijven voor dit evenement. Tevens is het van belang om aan te geven hoeveel kinderen en/of introducés u mee neemt. Dit kunt u doen door Kees van de Vendel een mail te sturen en/of via de bekende intekenlijsten.
Let op: Inschrijven voor de BBQ is tevens de verplichting tot betalen!

 

Spontane Kerstcadeautjesactie

Spontane Kerstcadeautjesactie

Inzameling mooie en handige spullen die gewoon maar op zolder liggen als Kerstcadeau voor Amersfoortse gezinnen die rondom de armoede grens leven.

 

Stichting My Book Buddy

Rotaryclub Amersfoort-Regio steunt de Stichting My Book Buddy

Rotaryclub Amersfoort-Regio steunt de Stichting My Book Buddy. My Book Buddy stimuleert het lezen van kinderen in ontwikkelingslanden door kinderbibliotheken op te zetten. Elke klas krijgt de beschikking over een verrijdbare, afsluitbare boekenkast met boeken die afgestemd zijn op de doelgroep. De boeken worden uitgeleend door de leerkracht aan de kinderen die ze thuis kunnen lezen.

 

Kerstlichtjesactie 2013 voor My Book Buddy

Kerstlichtjes voor My Book Buddy 2013

Net als vorig jaar plaatst Rotaryclub Amersfoort-Regio een hoge Kerstboom waarin héél veel Kerstlichtjes branden.
Wij doen dit om geld op te halen voor My Book Buddy. Het gaat om het boekenproject van de Stichting My Book Buddy in Amersfoort. My Book Buddy stimuleert het lezen van
kinderen in ontwikkelingslanden door kinderbibliotheken op te zetten. Elke klas
krijgt de beschikking over een verrijdbare, afsluitbare boekenkast met boeken die
afgestemd zijn op de doelgroep. De boeken worden uitgeleend door de leerkracht aan
de kinderen die ze thuis kunnen lezen.

 

Wijn voor een lokaal goed doel: Najaar 2013

Wijn voor een lokaal goed doel: Najaar 2013

Ook dit Rotaryjaar wil de Rotaryclub Amersfoort-Regio zich inzetten voor een specifiek doelgroep in de Amersfoortse samenleving. Begin volgend jaar zullen wij een specifieke doelgroep op een verrassende wijze in het zonnetje zetten. De wijnactie van dit najaar is bedoel om de hiervoor noodzakelijke gelden op te halen. Daarvoor organiseren we onze traditionele wijnverkoop.