6 juni 2015: BBQ-Wijnproeverij “Wijn voor Water”

6 juni 2015: BBQ-Wijnproeverij “Wijn voor Water”

BBQ-Wijnproeverij “Wijn voor Water”
Het is ons een genoegen om u en uw gezin en/of vrienden uit te nodigen voor de tweede BBQ-wijnproeverij “Wijn voor Water” op zaterdag 6 juni 2015 van 16u00 tot 19u00 in Sociëteit Amicitia.
Geurtsen Wijnimport stelt wederom een mooie collectie wijnen ter beschikking voor ons goede doel. Daarnaast hebben wij top-BBQ-chef Bas Mosmans weer weten te strikken voor een geweldige maaltijd!
In verband met de inkoop voor de BBQ dient u zich vooraf in te schrijven voor dit evenement. Het is van belang om aan te geven met hoeveel volwassenen en/of kinderen u komt. Dit kunt u doen door Menno Broers een mail te sturen (zie de link in de uitnodiging).
Let op: Inschrijven voor de BBQ is tevens de verplichting tot betalen!
Goed doel: schoon drinkwater en sanitair voor Ghanese scholieren.

GECANCELLED

 

9 en 16 mei: Aspergefestival Leusderweg 2015

9 en 16 mei: Aspergefestival Leusderweg 2015

9 en 16 mei 2015
Jaarlijks organiseert de Rotaryclub Amersfoort-Regio, in samenwerking met winkeliers van de Leusderweg in Amersfoort, een aspergeverkoop voor een lokaal goed doel. Dit jaar is dat op 9 en 16 mei 2015, de zaterdag voor Moederdag en de zaterdag daaropvolgend.
Lokaal goed doel
De opbrengst van deze actie is dit jaar bestemd voor het Jeugd EHBO doe je zo! Event (JEE) van de stichting JEE, te houden in Dierenpark Amersfoort.

 

19 mei 2015: Wandelen voor Water Amersfoort 2015

Wandelen voor Water Amersfoort 2015

Rotaryclub Amersfoort-Regio zet zich, samen met Rotaryclub Amersfoort en de ontwikkelingsorganisatie Simavi, in 2015 in voor de jaarlijkse en landelijke campagne Wandelen voor Water.
Wandelen voor Water is een sponsorloop waarbij het de bedoeling is zoveel mogelijk geld op te halen voor drinkwater- en sanitatieprojecten in de Derde Wereld.
Wij lopen in Amersfoort voor water voor scholen in Ghana.

 

7 april 2015: Inpakavond Voedsel Focus Amersfoort

7 april 2015: Inpakavond Voedsel Focus Amersfoort

Na het succes van 18 december 2014 gaat een aantal leden van Rotaryclub Amersfoort-Regio weer deelnemen aan een inpakavond voor Voedsel Focus Amersfoort.
Ook zal dan de opbrengst van het Vijf-Eurodiner, een cheque van €3500, aan Cieka Galenkamp worden overhandigd.

 

30 maart 2015: Vijf-Eurodiner

30 maart 2015: Vijf-Eurodiner

Jaarlijks koken leden van onze club voor ’t goede doel. De inkoopkosten van een volwaardige driegangen maaltijd mogen niet meer dan vijf euro bedragen. Leden nemen minimaal één introducé mee voor een gezellige en culinair hoogwaardige avond. Aan het einde van de avond bepaalt eenieder wat ’t hem of haar waard is geweest. De opbrengst komt ten goede aan Voedselfocus Amersfoort.
Ook dit jaar komt er een Vijf-Eurodiner en wel op 30 maart in De Proeverij, Leusderweg 58-60 Amersfoort. De inloop start om 18u00, de maaltijd om 18u30.

 

Stichting Jeugd EHBO Doe je zo! Event

Stichting Jeugd EHBO Doe je zo! Event

Stichting Jeugd EHBO Doe je zo! Event organiseert Jeugd EHBO Doe je zo! Events in Dierenpark Amersfoort voor basisschoolleerlingen van groep 7 en 8. Doel is het behalen van een Jeugd EHBO-certificaat om op deze manier meer respect in de samenleving te krijgen door de medemens in nood te helpen en de zelfredzaamheid van de jeugd te vergroten.

 

Flyer Amersfoortse Kerstlichtjesactie 2014

Flyer Amersfoortse Kerstlichtjesactie 2014

Op 11 december a.s. ontsteekt Amersfoort tijdens een feestelijke opening weer de kerstlichtjes in de traditionele kerstboom op de Varkensmarkt. Rotaryclub Amersfoort-Regio plaatst de boom met de lichtjes voor de jaarlijkse kerstactie om geld in te zamelen voor hoognodige water- en sanitairprojecten op scholen in Ghana.

 

6 december 2014: Kerststallententoonstelling St. Ansfriduskerk

6 december 2014: Kerststallententoonstelling St. Ansfriduskerk

Op zaterdag 6 december gaan wij bejaarden rijden naar de Sint Anfriduskerk aan de Jacob Catslaan 28 te Amersfoort waar voor de 30ste keer de kerststallententoonstelling wordt gehouden. Wij halen de bejaarden om circa 10.00 uur op en brengen hen naar de tentoonstelling waar zij in het kader van de kerstgedachte een kleine versnapering krijgen. Daarna brengen wij hen weer naar huis.

 

3, 10 en 17 oktober: Jeugd EHBO Event

Jeugd EHBO Event

Rotaryclub Amersfoort-Regio ondersteunt de Stichting Jeugd EHBO Event. De Stichting heeft als doel jongeren vroeg te leren hoe zij een medemens in nood kunnen helpen. Hiervoor kunnen basisscholieren uit groep 7 en 8 een certificaat behalen in het Dierenpark Amersfoort. Dit doen zij door tien ongevalsituaties verspreid in het Dierenpark op een spelende maar educatieve manier onder begeleiding op te lossen.

 

Chauffeurs gezocht

Chauffeurs gezocht

Het Burgerweeshuis heeft gevraagd of wij enkele eenoudergezinnen naar hun vakantieadres willen rijden en na afloop van de vakantie weer ophalen.