10 december 2012: Feestelijk diner voor alleenstaande ouderen in het restaurant van De Flint

Diner voor alleenstaande ouderen in Restaurant van De Flint

Rotaryclub Amersfoort-Regio organiseerde op 10 december 2012 een diner voor alleenstaande ouderen in Amersfoort. De doelgroep vormden ouderen die niet in een verzorgings- dan wel verpleeghuis wonen en geen of weinig contact onderhouden of bezoek ontvangen van familie of vrienden. Er maakten vijfentwintig personen gebruik van de uitnodiging. In live muziek was voorzien in de vorm van een strijkje en een koor.

\\LG-NAS-VAKAR\volume1_public\Data\Mijn Documenten\Rotary\Website Rotary\3- Nieuws\Diner voor allenstaande ouderen in De Flint\foto 2.JPG

\\LG-NAS-VAKAR\volume1_public\Data\Mijn Documenten\Rotary\Website Rotary\3- Nieuws\Diner voor allenstaande ouderen in De Flint\foto 4.JPG

\\LG-NAS-VAKAR\volume1_public\Data\Mijn Documenten\Rotary\Website Rotary\3- Nieuws\Diner voor allenstaande ouderen in De Flint\foto 5.JPG

Voor het diner had Robert Pols op maandag 10 december zijn restaurant en keukens in De Flint aan de Coninckstraat 60 beschikbaar gesteld. Dus over faciliteiten en materialen hoefden we ons geen zorgen te maken.

Uiteraard kon dit diner niet verwezenlijkt worden zonder inzet van alle Rotarians en hun partners.

\\LG-NAS-VAKAR\volume1_public\Data\Mijn Documenten\Rotary\Website Rotary\3- Nieuws\Diner voor allenstaande ouderen in De Flint\Koken in de Flint 10-XII-12kl (3).jpg

\\LG-NAS-VAKAR\volume1_public\Data\Mijn Documenten\Rotary\Website Rotary\3- Nieuws\Diner voor allenstaande ouderen in De Flint\Koken in de Flintkl   10-XII-12.jpg

\\LG-NAS-VAKAR\volume1_public\Data\Mijn Documenten\Rotary\Website Rotary\3- Nieuws\Diner voor allenstaande ouderen in De Flint\Koken in de Flint 10-XII-12kl.jpg

Daarnaast had Robert enkele van zijn eigen mensen op de achtergrond aanwezig voor begeleiding in restaurant en keuken.

Menu

Terrine van ree en eend

zoet zuur van rode kool

chutney van appeltjes en rozijnen

***

Involtini van het parelhoender

schorseneren met groene kool

aardappel truffeltaart

champignon roomsaus

***

Petit grand dessert

parade van kleine desserts

***

Koffie & thee

met kleine zoetigheden

Tijdschema en programma

17.30 – 18.15 uur Gasten opgehaald van huisadres en naar De Flint gebracht

17.45 – 18.15 uur In garderobe gasten helpen met ophangen jassen (tot iedereen binnen is)

17.45 – 18.15 uur Placeren van de gasten aan de tafels

17.45 – 18.15 uur Bediening serveert aperitief aan tafel

17.45 – 18.30 uur Strijkje speelt

17.45 – 18.00 uur Binnenkomst koor, gaan naar Waliker Lounge

 

18.10 – 18.15 uur Serveren wijn/drankje bij het voorgerecht

18.15 – 18.45 uur Voorgerecht

18.45 – 19.00 uur Optreden koor

18.55 – 19.00 uur Serveren van wijn/drankje bij hoofdgerecht

19.00 – 19.30 uur Hoofdgerecht

19.30 – 19.45 uur Optreden koor

19.45 – 20.15 uur Dessert

20.15 – 20.40 uur Koffie, thee en friandises

20.15 – 20.40 uur Gastheren/vrouwen overhandigen de gasten een klein doosje bonbons

Vanaf 20.30 uur Auto’s voorgereden op de parkeerlus voor De Flint en bezoekers naar huis gereden.

Na een genoeglijke avond gingen de gasten naar huis, met de uitgesproken hoop volgend jaar weer een uitnodiging te ontvangen.