PROGRAMMA 10-10-2020 (ONDER VOORBEHOUD)

Programma met Daphne Deckers, André Kuipers, De Blikopeners, The Big Bad Bruce Band en Laura Fygi.

19.30 - 20.00 Daphne Deckers, welkom!

Ontvangst en presentatie van de avond door Daphne Deckers

20.00 - 20.30 Launch 'De Nacht van Emma' door André Kuipers

André Kuipers vertelt wat hem bewoog om ambassadeur te worden van het Emma Kinderziekenhuis. Het Stedelijk geeft een korte toelichting op de tentoonstellingen en de rondleiders op zaal.

20.30 - 22.00 Rondleidingen door het Stedelijk

Genieten van deze bijzondere première en de permanente tentoonstelling in The Base met rondleidingen door 'De Blikopeners'.

Nieuwe spannende première?

22.00 - 22.30 Emma in de spotlights + veiling kindertekeningen

RC Amsterdam zet spotje op het werk van kinderen uit het Emma, dat speciaal voor deze avond gemaakt is. Unieke tekeningen met een verhaal.

22.30 - 00.00 The Big Bad Bruce Band met special guest Laura Fygi

00.00 Bekendmaking eindbedrag en dankwoord!

De opbrengst van de avond komt ten goede aan het Emma kinderziekenhuis. Die bouwt een nieuwe afdeling neonatologie. Voor kindjes die in hun allereerste levensfase extra zorg nodig hebben. Met hun ouders erbij. Samen. Zodat ze een zo goed mogelijke start maken.

De nacht van Emma. Vier het nieuwe leven!

Het doel? De funding van Care units. Dit zijn units waar de moeder en vader van de allerkleinsten op de afdeling bij hun kind kunnen verblijven en tevens actief bij de zorg geïnvolveerd worden. Met de mogelijkheden om andere familieleden op wat meer afstand ook betrokken te houden.

Ambitie? Met de opbrengst van het event willen we minimaal één volledige care unit funden. En stiekem hopen we op meer. Daarvoor hebben we U nodig! We zoeken 50 sponsors en hebben 500 kaarten in de verkoop. En sponsor (‘vriend van het event’) bent u al vanaf EUR 1.000, waarbij u tevens aan het event kunt deelnemen met gezin, familie, vrienden of uw organisatie.

Viert u het leven? Wij wel! En graag met U en de uwen, op zaterdagavond 14 maart.

U bent van harte uitgenodigd, we rekenen op uw komst.