Rotary Club Arnhem doneert verkoelende T-shirts voor medewerkers IC Rijnstate

Wij zijn ontzettend blij met de prachtige donatie van Rotary Club Arnhem, waarmee maar liefst 300 verkoelende T-shirts zijn aangeschaft, speciaal bestemd voor de medewerkers van de Intensive Care van Rijnstate.

300 verkoelende shirts
Op onze IC afdeling wordt harder gewerkt dan ooit. Artsen en verplegend personeel maken lange dagen en wijden zich met liefde aan hun zware taak. Rotary Club Arnhem besloot de helden van deze afdeling een hart onder de riem te steken. Als dank voor de onvermoeibare inzet van de IC medewerkers, doneerde Rotary Arnhem een mooi bedrag, waardoor 300 verkoelende T-shirts konden worden aangeschaft. Deze T-shirts worden onder de verplichte beschermende kleding gedragen en zorgen ervoor dat het IC personeel zo comfortabel mogelijk hun werk kan doen.

Veldman Sport Arnhem en Rotary Club Arnhem: #Samensterk
Door de medewerking van Veldman Sport uit Velp konden de shirts al binnen een paar dagen geleverd worden. En als extra support voor onze collega’s op de IC, printte Veldman Sport daarnaast kosteloos het Rijnstate logo op alle shirts. Een mooi gebaar!

Namens al het zorgpersoneel van de Intensive Care danken wij Rotary Club Arnhem en Veldman Sport voor hun prachtige bijdrage aan de strijd tegen het corona virus. Samen staan we sterk!

 

Overlijden Kees Bakker

Wij zijn zeer getroffen door het overlijden van ons lid Kees Bakker op 76-jarige leeftijd op 25 maart 2020.

Kees hebben we mogen kennen als een nuchtere, opgewekte man met een afgewogen mening over uiteenlopende zaken. Een bouwer, een verbinder die altijd voor een goed idee te porren was.
De culturele en sportieve uitstapjes aan zijn hand, blijven bij ons in dankbare herinnering. Hij was een baken voor onze club.

 

Overlijden erelid Piet Hoefsloot

Ons erelid Piet Hoefsloot is op 17 maart 2020 overleden op de leeftijd van 98 jaar.

Piet Hoefsloot heeft niet alleen voor onze club maar ook voor Rotary in Nederland en Internationaal veel betekend.

Wij zullen Piet herinneren als immer enthousiast en betrokken bij onze club.