© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Persbericht ivm Fundraiser voor nieuwe tractor Amerpoort (31-03-2017)

PERSBERICHT

Baarn, 22 maart 2017

Die kar trekken we samen!

ROTARY BAARN-SOEST organiseert veilingdiner voor Amerpoort

Onder het motto van EEN TRACTOR VOOR AMERPOORT: DIE KAR TREKKEN WE SAMEN! organiseert Rotary Baarn-Soest op vrijdag 31 maart 2017 een uniek sponsor/veilingdiner bij Amerpoort. De opbrengst komt ten goede van een nieuwe tractor, die cliënten en medewerkers in De Kwekerij op locatie Nieuwenoord zullen inzetten. Alle 170 kaarten voor dit evenement zijn in korte tijd verkocht.

Bij De Kwekerij van Amerpoort op het terrein van locatie Nieuwenoord werken cliënten met een licht tot matig verstandelijke beperking in de natuur, in een ontspannen sfeer en een veilige omgeving. Uit de hele regio komen mensen hier om biologisch geteelde en gekweekte seizoengroenten, kruiden, perkgoed, vaste planten en kamerplanten te kopen.

Voor sommige activiteiten, zoals composteren, ploegen, maaien en afvoeren van afval, zijn de cliënten aangewezen op een tractor. Helaas was deze, na bijna 50 jaar trouwe dienst, zo goed als bezweken. Rotary Baarn-Soest zette een actie op touw met als voorlopig hoogtepunt een sponsor/veilingdiner op 31 maart 2017. Deze vindt plaats in het Cultureel Centrum van Amerpoort. Dankzij de inzet, het enthousiasme voor dit project en het uitgebreide netwerk van Rotary Baarn-Soest is de zaal, goed voor 170 plaatsen, volledig uitverkocht.

Noot voor de redactie. Voor meer informatie of beeldmateriaal:

Marina Heij, PR-commissie Baarn-Soest. M: 06 216 72 480, info@marinaheij.nl

Bij De Kwekerij van Amerpoort is de oude tractor aan vervanging toe. Rotary Baarn-Soest organiseert daarom een sponsor/veilingdiner op 31 maart 2017.