© 2023 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

introductie duo- lidmaatschap.

Introductie van het duolidmaatschap

Regelmatig kijken we  als Rotaryclub naar ons ledental. We hebben namelijk de wens om dit wat te laten toenemen. Uit het  profiel van onze club komt deze naar voren als een kleine maar actieve club die fellowship hoog in het vaandel heeft. We hebben ook gekeken hoe we mogelijk flexibel kunnen zijn om zodoende meer leden te krijgen. Verder hebben we recentelijk een proefperiode afgesloten met flexibele aanvangstijden en het duo-lidmaatschap geïntroduceerd.

Tijdens de Open Clubbijeenkomst in april 2022 zijn er een aantal potentiële leden bij ons op bezoek geweest.

Sylvia Korten was enthousiast maar de combi van een studie met kindjes van vier en twee jaar maakte een lidmaatschap lastig. Haar partner Vincent Jeronimus was er aanvankelijk niet bij maar werd na ontmoeting met de leden ook enthousiast. Voor hen bleek het duo-lidmaatschap een passende  oplossing. 

In september 2022 werd Sylvia geïnstalleerd en een half jaar later. Tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst, mochten we ook Vincent welkom heten als lid.

Daarmee werd tijdens deze feestelijke bijeenkomst het nieuwe fenomeen duo-lidmaatschap geïntroduceerd binnen onze club. Gezien ons jaarthema ‘Vier het Leven’ hebben we dit op ludieke wijze vormgegeven.

Tijdens de  clubavonden zullen ze om en om aanwezig zijn maar op de partneravonden kunnen ze natuurlijk samen komen.

Sylvia was verloskundige en studeert nu psychologie en Vincent is werkzaam als bedrijfskundige informatica.

Fijn dat we nu een duo binnen ons ledenbestand hebben!