© 2022 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Uitnodigingsbrief open clubbijeenkomst

Kom kennismaken met Rotary Club Bergh

Rotary Club Bergh nodigt u tijdens de landelijke Week van de Open Clubbijeenkomsten uit op 6 april. Met onze open clubbijeenkomst willen we iedereen op een laagdrempelige manier kennis laten maken met Rotary.

De doelstelling van Rotary komt kernachtig tot uitdrukking in haar lijfspreuk ‘Service above Self’. Bij Rotary doen we dat actief en maken we dat samen zichtbaar. Wij zijn People of Action. Iets van jezelf geven, dienstbaar zijn. Wij zetten ons in voor lokale-, regionale-, nationale- en internationale goede doelen

Rotary is een internationale organisatie. In bijna alle landen ter wereld vind je Rotaryclubs. Samen met andere clubs realiseren Rotarians internationale projecten om de grootste uitdagingen van onze tijd aan te pakken.

We wisselen onze professionele kennis uit, vertellen over ons vak en luisteren naar interessante en veelzijdige presentaties tijdens onze clubbijeenkomsten. Op het persoonlijke vlak zijn we een waardevol klankbord voor elkaar. Lid zijn van Rotary verrijkt je leven: je helpt actief mee om het verschil te maken en je sluit vriendschappen voor het leven. 

Open clubbijeenkomst

U bent van harte welkom op onze open clubbijeenkomst. De ontvangst is om 18:00 uur in Heeren Dubbel (gelegen aan het binnenplein van Huis Bergh) in ‘s-Heerenberg. Parkeren kan op het aangegeven parkeerterrein nabij het kasteel.
Na de ontvangst zal er gezamenlijk gegeten worden. Daarna laten we je graag kennismaken met Rotary in het algemeen en onze eigen club.

De bijeenkomst is om 20:00 uur afgelopen. Er is na de bijeenkomst gelegenheid om na te praten. Aanmelden kan tot maandag 4 april via het mailadres van het secretariaat secretariaat@rcbergh.nl of door een reply op deze mail te geven.

Mocht u verhinderd zijn en toch belangstelling hebben, laat ons dat dan weten. Wij kunnen u dan op een later moment nog eens uitnodigen.

Meer informatie over Rotary kun je vinden op www.rotary.nl/bergh.