Kerstkraam

Gedurende bijna twee weken voorafgaande aan de Kerstdagen dit jaar zal de Rotaryclub Bladel / Reusel – de Mierden een prachtig aangeklede KERSTKRAAM oprichten op het Burgemeester van Houdtplein in het hartje van het koopcentrum van Bladel.

In deze kerstkraam zullen heerlijke hete glühwein en lekker warme chocolademelk tegen een speciale verkoopprijs worden aangeboden met een voortreffelijke lekkernij erbij van de welbekende bakker van Heeswijk uit Bladel. 

De opbrengst van deze Kerstkraamactie van de Rotary zal ten goede komen aan de Jeugd en Cultuur in beide gemeenten, het werkgebied van deze Rotaryclub. Zij heeft zich dit Rotaryjaar tot doel gesteld om de jeugd en cultuur dichter bij elkaar te brengen en hierin wordt het begrip ‘cultuur’ breed uitgelegd, Het ‘Rotary Kersthuis’ zal komen te staan tussen de bankjes bij de boom op het Burgemeester van Houdtplein en de winkel van Blokker en zal geopend zijn op de volgende tijdtippen:

- op vrijdag 11 december a.s. van 17.00 tot 20.00 uur

- op zaterdag 12 december a.s. van 12.00 uur tot 20.00 uur

- op vrijdag 18 december a.s. van 17.00 tot 20.00 uur

- op zaterdag 19 december a.s. van 12.00 tot 20.00 uur

- op zondag 20 december a.s. van 12.00 tot 20.00 uur

- op woensdag 23 december a.s. van 17.00 tot 20.00 uur.

Het zal een heel bijzonder mooi aangeklede kerstkraam worden in de vorm van een mooi kersthuis (soort tuinhuis) dat wordt gemaakt en beschikbaar gesteld door de welbekende De Houtwinkel Bladel, gelegen op het bedrijventerrein De Sleutel in Bladel!

De Houtwinkel Bladel heeft aangeboden speciaal voor deze Rotaryactie een prachtig tuinhuis te gaan bouwen waar de Rotaryclub dit jaar gebruik van mag maken. Een aanbod dat de Rotaryclub heel erg graag in dank aanvaardt en zeer weet te waarderen. Al bij voorbaat een hartelijk woord van dank aan De Houtwinkel Bladel voor dit prachtige initiatief en aan bakkerij van Heeswijk voor hun spontane medewerking!!!

http://rotarybladel.nl/uploads/images/bakkerij-van-heeswijk-logo.pnghttp://rotarybladel.nl/uploads/images/Logo-activiteiten-Houtwinkel-Bladel-HUBO.jpg