6e editie KempenRally

Op zondag 5 juni klonk het startschot van de 6e editie van de KempenRally. De opbrengst van deze dag kwam dit jaar volledig ten goede aan Kempenhaeghe, gespecialiseerde epilepsiezorg.

De Rotary KempenRally is inmiddels uitgegroeid tot een mooie traditie waarbij het er voor al om gaat dat de deelnemers een fijne, ontspannen dag ervaren en dan bovendien een goed doel steunen. Deze rally moet leuk, gezellig en uitdagend zijn en daarnaast fondsen werven voor een lokaal goed doel.

Dit jaar werd de rally gestart bij De Biestheuvel in Hoogeloon en eindigde, na een tour langs de mooiste plekjes in westzijde van de Brabantse Kempen, bij Recreatiepark De Achterste Hoef in Bladel. Deze rally is overigens géén race! Het is een dag waarop iedereen in goed gezelschap kan genieten van de prachtige omgeving en diverse culinaire verrassingen.

Om mee te kunnen rijden geldt slechts één voorwaarde, en dat is dat deelnemers in een bijzondere auto rijden, klassiek of modern. Het belangrijkste is dat je, naast het plezier die dag, met je aanwezigheid een bijzonder doel steunt. Kortom, het deelnemersveld was weer een lust voor het oog en een beleving om hier tussen te rijden!