Benefietconcert Francesco Attesti

Een bijzonder concert voor een bijzonder doel

 

21 april 2017

BENEFIETCONCERT

FRANCESCO ATTESTI

Goldberg-Variationen JS Bach

De opbrengst van dit benefietconcert gaat naar:

shelter-box-logo

ShelterBox is een internationaal noodhulpfonds dat wereldwijd voorziet in noodonderdak, warmte en waardigheid voor mensen die getroffen zijn door (natuur-)rampen.

De internationale Rotary organisatie rondom ShelterBox reageert direct als er een (natuur-)ramp is en stuurt, zodra het veilig is en meestal binnen een dag, een ShelterBox Response Team naar rampgebieden. 

Daar leveren de teamleden waar nodig onmiddellijk (2-3 dagen) ShelterBoxen met noodonderkomens aan mensen die door de ramp hun thuis zijn kwijtgeraakt. Zij brengen zo snel mogelijk "waardigheid, onderkomen en warmte" terug in een rampgebied, zodat mensen vanuit die situatie hun leven weer kunnen opbouwen.

Elke box is een noodhulppakket met een ruime familietent. Met deze kwaliteitstent en andere essentiële gebruiksvoorwerpen om te kunnen eten, drinken en slapen, kunnen mensen die dakloos geworden zijn door een (natuur-)ramp zich weer tijdelijk, zeg minimaal zes maanden, redden.

Francesco Attesti

Een bijzonder concert voor een bijzonder doel.

Francesco Attesti (Cortona, Italië, 1975) is een Italiaanse pianist van internationale faam.

Onder zijn generatie muzikanten, wordt hij beschouwd als een van de beste vertolkers van het repertoire van de Romantische en vroege twintigste eeuw.

Zijn pianospel wordt wereldwijd geroemd. In alle grote concertzalen in de wereld heeft men genoten van een uitvoering op een uitzonderlijk hoog niveau.

Als Rotarian verzorgt Francesco Attesti ook wereldwijd kleinschalige concerten voor goede doelen.

Deze avond brengt Attesti ”De Goldberg-Variationen” van Johan Sebastiaan Bach ten gehore waarbij de opbrengst van dit benefietconcert geheel ten goede komt aan het internationaal noodhulpfonds ShelterBox.

Na zijn optreden, zal Francesco Attesti aansluiten voor een meet & greet, waardoor elke gast de gelegenheid heeft deze ongelooflijk getalenteerde man persoonlijk te spreken.

Voor nadere informatie

Paul Verstijnen, Mario van Leeuwen

M: 06 536 22 385 M: 06 511 86 294

E: paul@verstijnen.info E: mario@st1.nl

E-tickets online via www.muzenval.nl