Bunnik Fair 2019

Rotary Club Bunnik koopt weer ShelterBox

Op zaterdag 1 juni stond Rotary Club Bunnik weer met een ShelterBox op de Bunnik Fair. Deelcertificaten van € 5,00 werden verkocht om de aanschaf van een nieuwe ShelterBox te financieren.

Een ShelterBox is een noodhulppakket dat bestaat uit een speciaal ontworpen familietent, slaapmatten, dekens, een waterfilter, waterzuiveringstabletten, gereedschap, kookgerei en een oventje. Hiermee kan de eerste nood gelenigd worden van mensen die dakloos zijn geworden als gevolg van natuurgeweld of oorlog.

Het aantal bezoekers aan de Bunnik Fair was dit jaar wat minder. Maar toch werden meer dan 100 certificaten verkocht. Dat is weliswaar niet genoeg voor een ShelterBox van € 750,00, maar er stond nog wat van de fair van vorig jaar. Waardoor RC Bunnik toch een nieuwe box kan kopen van ‘ShelterBox Nederland’.

De ShelterBox actie was gekoppeld aan een loterij. De gelukkige winnaars van de barbecue was een echtpaar uit IJsselstein. Ze verzeilden tijdens een fietstocht in het feestgedruis van de Bunnik Fair en kochten een certificaat. Ze werd aan het einde van de dag direct op de hoogte gesteld.

.