Bunnik Fair bezoekers financieren ShelterBox

Op zaterdag 2 juni 2017 stond Rotary Club Bunnik weer met een ShelterBox op de Bunnik Fair. Deelcertificaten van € 5,00 werden verkocht om de aanschaf van een nieuwe ShelterBox te financieren.

Een ShelterBox is een noodhulppakket dat bestaat uit een speciaal ontworpen familietent, slaapmatten, dekens, een waterfilter, waterzuiveringstabletten, gereedschap, kookgerei en een oventje. Hiermee kan de eerste nood gelenigd worden van mensen die dakloos zijn geworden als gevolg van natuurgeweld of oorlog.

De bezoekers van de Bunnik Fair hebben weer ruimhartig deelgenomen aan de actie, in totaal werd € 1.100,00 opgehaald. Ruim voldoende voor RC Bunnik om een nieuwe ShelterBox van € 750,00 te financieren bij ‘ShelterBox Nederland’. Zodra het nummer van de box bekend is, zal Rotary Club Bunnik dit publiceren op website www.rotary.nl/bunnik. Op http://sponsored.shelterbox.org is dan te volgen waar ter wereld de Bunnikse box zal worden ingezet.

De ShelterBox actie was gekoppeld aan een loterij. De gelukkige winnaar van de Weber Barbecue werd aan het einde van de fair op de hoogte gesteld, de prijs zal binnenkort bezorgd worden.