© 2023 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

De Anne Frankschool wint

DE ANNE FRANKSCHOOL SCOORDE HET HOOGST!

De Anne Frankschool haalde bij de actie Wandelen voor Water op 18 maart j.l. het hoogste bedrag op van de 6 scholen uit Bunnik die meededen. Groep 7 en 8 liepen , mede dankzij de inzet van hun enthousiaste leerkrachten € 2396 bij elkaar, dat is € 53 gemiddeld per leerling, ruim boven het landelijk gemiddelde.

Totaal werd een bedrag van € 7085 opgehaald . Doordat Vrumona een cheque van € 1000 beschikbaar stelde aan de school die het hoogste resultaat behaalde als eervolle vermelding, komt het totaalbedrag uit op € 8085. Door Wilde Ganzen wordt het bedrag met 50% verhoogd, waardoor het eindresultaat uiteindelijk op €12128.- uitkomt, een werkelijk fantastisch resultaat waar alle kinderen trots op kunnen zijn.

Wandelen voor Water wordt georganiseerd onder de paraplu van de Max Foundation, het doel is kinderen in derde wereldlanden te helpen aan schoon drinkwater en een betere sanitatie. De kinderen lopen 6KM met in hun rugzakje 6 L water, zij krijgen zo een idee hoe het is om iedere dag vaak hele einden te moeten lopen om water te halen uit een verre bron.

De opbrengst gaat ook dit jaar weer naar een school in Banghladesh

Sponsoren waren:

VRUMONA

Landwinkel Westeneng aan de Achterdijk

Albert Hein

Hoogheemraadschap de Stichtse Rijnlanden