Maak kennis met Rotaryclub Castricum-Kennemerland

Maak kennis met Rotaryclub Castricum-Kennemerland

 

Op dinsdagavond 26 maart aanstaande organiseert Rotaryclub Castricum-Kennemerland een open avond om leerlingen van de Castricumse basis- en middelbare scholen en bestuurders van de lokale verenigingen van de gemeente Castricum te ontmoeten.

 

Ben je geïnteresseerd om eens in de keuken te kijken van onze werkzame achtergrond, kom dan langs. Wie weet komt er naar aanleiding van deze ontmoeting een interessant en leuk vervolg. 

 

Rotary is opgericht om vanuit de beroepsachtergrond van haar leden dienstbaar te zijn aan de samenleving. De leden zijn werkzaam bij verschillende bedrijven of zijn zelf (lokaal) ondernemer, van zzp’er tot werkzaam bij grote multinationals. De ervaringen zijn zeer divers waaronder juridisch, financieel, scholing, organisatie en retail.

 

De leden van de Rotaryclub Castricum-Kennemerland ontmoeten je graag in Restaurant Het Ruiterhuys op dinsdag 26 maart tussen 20.15 en 22.00 uur. Laat je verrassen met de kennis die deze jonge club in huis heeft. Voor verdere informatie zie www.rotary.nl/castricumkennemerland of mail naar rotarycastricum@gmail.com.