Rotary steunt gehandicapten

Rotary steunt gehandicapten

Coevorden – Na alle voorbereidingen is het zover: Rotaryclub Coevorden houdt zaterdag 21 en 28 september verkoopdagen onder het motto ‘Daad voor je maat'. Zij doen dit voor zowel verstandelijk als lichamelijk gehandicapten in de gemeente Coevorden.

Meubels werden gepimpt, er werden allerlei spullen geschilderd in samenwerking met de bewoners van De Steege, er werden kralen geregeld en er zijn veel goederen bijeengebracht. De verkoop vindt plaats in het pand naast de firma Vriend aan de Printer 12 dat door eigenaar Ben Bos ter beschikking is gesteld. Het aanbod is groot, dus wellicht vinden bezoekers er iets van hun gading.

De eerste actie in het kader van het goede doel is het aanbieden van een prachtige sinterklaasvoorstelling in Theater Hofspoort aan verstandelijk gehandicapte mensen. Diverse sponsors werkten mee om de actie tot een succes te maken. Dat waren MediaSign, Haverkort Interieurs, Wolters Juweliers, Lollypop/Bravoure en Schuldink.

Tijdens de verkoopdagen wordt gezorgd voor diverse activiteiten, zodat het voor iedereen leuk is om er een kijkje te nemen. De verkoop duurt op beide dagen van 10.00 tot 16.00 uur.

Een deel van het meubelaanbod is te vinden op www.facebook.com/daadvoor.jemaat

De voorstelling in Theater Hofpoort is van Theatergroep Kopstand. Verstandelijk gehandicapten beleven met elkaar een prachtig sinterklaasfeest. Bovendien is Rotaryclub Coevorden bezig met een actie voor sinterklaaspakketten in samenwerking met de Voedselbank Coevorden. De pakketten worden eind november samengesteld en verdeeld door de medewerkers van de Voedselbank