© 2024 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Nieuwe leden werven. Meld jouw club aan !

Week van de Open Clubbijeenkomsten

20 t/m 31 maart 2023


De week van de open clubbijeenkomsten 2022 was een groot succes! We organiseren daarom in 2023 een nieuwe week van de open clubbijeenkomsten van 20 t/m 31 maart 2023. Met deze activiteit willen we meer mensen kennis laten maken met onze Rotary- en Rotaractclubs in Nederland. Het is de bedoeling dat veel clubs hun clubbijeenkomst toegankelijk maken voor iedereen. De actie loopt over twee weken, zodat iedere club de gelegenheid krijgt om mee te doen. Elke Rotarian kan iemand of meerdere personen meenemen naar de clubbijeenkomsten. Zo kunnen mensen op een heel laagdrempelig wijze kennismaken met Rotary. Heel erg prettig en het is geen “moeten”. Puur deelnemen vanuit belangstelling en samen het goede werk delen dat wij als Rotarians verrichten.

Deelname is gratis!

Deze actie wordt landelijk onder de aandacht gebracht door middel van persberichten, social media posts en een speciale website. Door alle open clubbijeenkomsten in dezelfde week te plannen, kunnen we meer zichtbaarheid genereren, wat leidt tot meer belangstelling, imagoverbetering en een groter aantal bezoekers die kunnen kennismaken met Rotary.

Deelnemende Rotaryclubs aan deze actieweek worden o.a. ondersteund met een concept draaiboek, wervingsmateriaal, voorlichtingsmateriaal en conceptteksten voor een uitnodiging en persbericht. De Rotaryclubs worden ook vermeld op de speciale promotiewebsite. Doe mee aan de Week van de Open Clubbijeenkomsten! Laten we samen ervoor zorgen dat Rotary meer bekendheid krijgt.

Meld jouw club aan via www.RotaryWOC.nl