recreatieve rally rc brummen28 juni 2015: Rotary Brummen organiseert recreatieve rallytoer voor CliniClowns


Op 28 juni aanstaande klinkt het startschot door Burgemeester Alex van Hedel (Brummen) voor de rallytoertocht van Rotary Club Brummen. Onder het motto ‘Rijdt u mee voor een glimlach?’ organiseert de Rotary Club dit evenement voor auto-liefhebbers in samenwerking met het lokale bedrijfsleven. De opbrengst gaat naar het goede doel: Stichting CliniClowns. Aanmelden is nu mogelijk.

Over de Rallytoer

Het is de eerste keer dat Rotary Brummen deze rallytoertocht organiseert. De organisatie is volop aan de slag om samen met sponsoren uit het lokale bedrijfsleven en de CliniClowns dit evenement voor het publiek mogelijk te maken. “De omgeving van Brummen en de Achterhoek is prachtig. Tel hier de bezoeken aan gastlocaties uit het bedrijfsleven bij op met eten, drinken en een feestelijk onthaal op Landgoed Wientjesvoort in Vorden met een barbecue, livemuziek en aanwezigheid van de CliniClowns. Het recept voor een dag genieten voor elke autoliefhebber,” aldus Hans van Reen, voorzitter van de Rallytoer commissie van de Rotary Club. Op deze manier wil de Rotary Club zieke en gehandicapte kinderen een hart onder de riem steken en CliniClowns steunen met hun activiteiten zoals CliniClowns Club.

Voor wie
Iedereen met een passie voor bijzondere auto’s, kan zich met een equipe inschrijven. Mensen met een Classic Car, cabriolet, young timer, sport car: kortom een automobiel met gevoel. Daarnaast vallen er leuke prijzen te winnen als deelnemers hun kleding in stijl met de auto brengen.

Inschrijven
via e-mail: RotaryClub.Brummen@gmail.com, via Facebook: Rotary Brummen of via Twitter @RotaryBrummen. Startgeld: € 95 per Rally-equipe van 2 personen/1 voertuig. De prijs is inclusief eten/drinken onderweg, de BBQ, muziek en uw bijdrage aan de CliniClowns. Meer informatie: www.rotary.nl/brummenengelenburg.

<einde persbericht>


Over CliniClowns

CliniClowns is bij veel mensen bekend van de clowns in het ziekenhuis. De organisatie doet echter veel meer om zieke en gehandicapte kinderen afleiding en plezier te bieden. Een van de activiteiten is de CliniClowns Club. Een online beleveniswereld waar de kinderen vanuit huis, of op een andere plek met toegang tot internet, binnen een beveiligde omgeving kunnen webcammen met de clowns en andere kinderen. Meer informatie over CliniClowns: www.cliniclowns.nl

Over Rotary Brummen
Rotary Brummen steunt CliniClowns sinds vorig jaar met de uitvoering van de CliniClowns Club. Op 4 oktober 2013 werd als start van een fondsenwervende campagne een groot benefietconcert georganiseerd. De opbrengst van deze evenementen wordt volledig besteed aan het unieke mediaconcept van CliniClowns te weten aan CliniClowns-studio Landgoed Wientjesvoort voor de kinderen in regio Oost-Nederland. Projecten staan niet op zichzelf. Rotary Brummen zoekt hierin de verbinding met sponsoren, bedrijven en met inwoners uit de gemeente Brummen en directe omgeving om invulling te geven aan evenementen en acties voor goede doelprojecten. Meer informatie over Rotary Brummen: www.rotary.nl/brummenengelenburg

<noot voor de redactie>

Meer informatie, beeldmateriaal en contact:

Rotary Club Brummen-Engelenburg
Contactpersoon: Patricia de Vries
Telefoon: 06-11 74 08 18
E-mail: RotaryClub.Brummen@gmail.com
Twitter: @RotaryBrummen
Facebook: Rotary Brummen