Rotary peacefellow Ronald Waasdorp

Ja, ik heb mij aangemeld.

Mijn naam is Ronald Waasdorp, lid van Rotary Ede – Kernhem.

Aangemeld: voor het PROFESSIONAL DEVELOPMENT CERTIFICATE programma in BangkokD:\r.waasdorp\Mijn documenten\My Pictures\Prive\Fotos RW\Waasdorp-13.jpg

Wanneer: 2016 (voorkeur juni – augustus)

Waarom: de belangrijkste reden dat ik dit graag wil doen is omdat ik mijn bijdrage wil leveren aan een betere wereld. Mijn motto: red een kind, red de wereld (een oud Talmoedisch gezegde). Ik vind dan ook dat we samen met onze kinderen een betere wereld moeten maken en achterlaten. Als ik daar een bijdrage aan kan leveren .. graag.

Ik heb 17 jaar bij de mariniers gediend en in die tijd 4 missies mogen doen. Je realiseert je dan enorm dat we in Nederland op een luxe-eiland leven: hoe verder weg van Nederland hoe slechter het wordt (m.u.v. Scandinavië dan); daarna even (5 jaar) in het bedrijfsleven gewerkt om vervolgens het (MBO) onderwijs in te gaan.

Afgelopen februari ben ik – voor War Child – de Kilimanjaro op gegaan; hoewel ik van te voren geloofde dat het geen ‘life-altering’ experience zou zijn heb ik daarna toch besloten mijn leven verder te wijden aan mijn motto. Het PROFESSIONAL DEVELOPMENT CERTIFICATE zou daar voor mij een geweldige bijdrage aan kunnen leveren.

Met hartelijke groet,

Ronald Waasdorp.