sponsorloop voor End Polio

Sponsorloop

voor

End Polio Now

van Porto (Portugal) naar

Santiago de Compostella

 

Van maandag 11 september tot en met dinsdag 19 september wandel ik met twee oud Rotary gouverneurs 2014-2015, Marion van den Brink en Albert Latour (met echtgenote Resie en hun Zwitserse hond Nina) de Caminho Português van Porto naar Santiago de Compostela. De 15 etappes lopen wij in 8 dagen over 240 km. Een pittige uitdaging. Met een mooi doel: geld bij elkaar lopen om Polio definitief de wereld uit te krijgen. Bill Gates verdrievoudigt de opbrengst met zijn Foundation.

 

 

In februari 2014 en maart 2015 heeft Marion al deelgenomen aan een NID (National Immunization Days) in India. Tijdens deze reis bezochten zij de sloppenwijken en vaccineerden zij kinderen van 0-5 jaar met 2 druppels vaccin in de mond om zo de besmetting te voorkomen. Marion, zelf oma van 7 gezonde kleinkinderen, was diep geraakt door de gevolgen van deze afschuwelijke ziekte, die tot blijvende verlammingen kan leiden. Na de 2 druppeltjes vaccin wordt het linker pinknageltje zwart gemarkeerd als teken dat ze gevaccineerd zijn en krijgen ze een uit Holland meegenomen knuffeltje.

 

Carla Kuijpers

Sydney brug Polio klim

Vlnr Albert, Marion, Resie

Atlanta juni 2017

 

Albert, Resie en Marion zijn al gestart met lopen in Australië tijdens de Rotary conventie in Sydney in 2014. Daar werd de Polio klim over de Sydney brug gehouden. In 2017 heeft Marion tijdens de Rotary Conventie in juni in Atlanta meegerend met de Polio Run. Zelf loop ik regelmatig wandelingen van 30 tot 40 km per dag. Momenteel loop ik etappes van het Pieterpad. Al met al: We zijn er klaar voor!

 

Verzoek

 

Je kan meehelpen aan deze End Polio Now campagne door ons team(met hond) te sponsoren.

Dit kan door een bedrag over te maken naar de ANBI stichting van Rotary SRFN (Stichting Rotary Fondsen Nederland) te Renkum rekeningnummer NL 56 INGB 00 0000 9779 onder vermelding: Polio sponsorloop Porto-Santiago

 

Met een donatie van 10 Euro bescherm je al enkele kinderen levenslang tegen Polio.

 

Wil je meer weten over de End Polio Now campagne in de wereld, kijk dan op https://www.endpolio.org/

 

We houden een blog bij op de website van Rotary https://www.rotary.nl/d1570/activiteiten/endpolionow/blog/

 

Met vriendelijke groeten,

Carla Kuijpers

PDG District 1560 Oost-Nederland

Tel. Mob. +31 6-53551105

Email:cjkuijpers@lunos.nl

ENDPOLIONOW_4p