© 2024 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

flyer vocational service

 

page1image18748288

Hoe rechtvaardig is duurzaamheid?

Op zaterdag 24 september a.s. organiseert Vocational Service het seminar “Hoe rechtvaardig is duurzaamheid?”

Een intrigerend seminar waarin sprekers Ronald Hünneman, Merijn Tinga en Rotarian Erik Lammerts van Bueren je uitnodigen om, na hun aansprekende inleidingen, met elkaar in debat te gaan over duurzaamheid en hoe rechtvaardig is dat nu?

Ook Rotaracters leveren vanuit hun perspectief een actieve bijdrage aan deze dag. Na de lunch worden de discussies voortgezet en gaan we met elkaar onderzoeken welke actieve bijdrage wij als Rotarians kunnen leveren aan een duurzame wereld en samenleving. Ook is er de mogelijkheid een workshop te volgen hoe je praktisch invulling geeft aan Vocational Service in je club.

Noteer de datum of beter nog meld je NU aan via deze LINK of scan de QR code met camera

24 september 2022

Locatie: Leerhotel het Klooster in Amersfoort

kosten: € 25,00 p.p.

Sprekers

thumbnail_20122013RonaldHunneman03Ronald Hünneman, Filosoof en publicist, doceerde, onder andere, aan de Rijksuniversiteit Groningen en de Seniorenacademie. Hij verbindt graag het vermakelijke met het serieuze. Zo ook in zijn boek
Pijnlijke Contacten

merijn_tinga_03portretMerijn Tinga, Plastic soup surfer, strijdt tegen plastic vervuiling. Met zijn campagnes richt hij zich op politiek en bedrijfsleven. Hij maakte de documentaire ‘De Plastic Paradox’ over zijn expeditie om de wereld plasticvrij te maken.

erik2

Erik Lammerts van Bueren, Rotarian, was directeur Bos- en Landschapsbouw bij Staatsbosbeheer en directeur van de stichting Tropenbos Internationa. Hij is lid bij Rotary Club Scherpenzeel-Woudenberg.