Ryla Het Jongerenweekend 2018

Aan alle Rotarians in District 1560 Almelo, oktober 2018

Betreft: RYLA-weekend 9 – 11 november 2018

Beste Rotarian,

De RYLA-weekenden hebben in ons district een sterke traditie. Zelfreflectie is het sleutelwoord in ons RYLA-programma, waarbij jongeren in de leeftijd tussen 20 en 28 jaar de doelgroep vormen. Zij krijgen op een creatieve manier inzicht in eigen gedrag en eigen drijfveren.

Dit jaar organiseren wij wederom samen met het Duitse district 1870 een internationale RYLA. Deze zal plaats vinden in het weekend van 17 tot en met 19 november in de Historisch-Ökologische Bildungsstätte te Papenburg in Duitsland. De voertaal tijdens dit weekend is Engels.

Voor de Internationale RYLA is er plek voor 18 Nederlandse deelnemers. Vanuit het Duitse district zullen er ook 18 Duitse jongeren deelnemen aan de RYLA. Daarnaast zijn we op zoek naar enthousiaste Rotarians, die als assessor een bijdrage willen leveren aan dit RYLA-weekend.

Achter deze brief vindt u in de bijlagen meer informatie over de werkwijze tijdens het RYLA-weekend, het aanmelden van deelnemers en de rol van de assessor. Ook dit jaar zal van de deelnemers een eigen bijdrage van € 50,00 worden gevraagd.

De RYLA-commissie vraagt uw hulp bij het vinden van geschikte kandidaten en assessoren. Wij hopen dat u op deze wijze wilt bijdragen om van de Internationale RYLA 2018 een succes te maken.

Indien u nog vragen heeft, kunt u contact met mij opnemen via m_c_bosch@outlook.com of telefonisch via 06 – 124 122 66.

Met vriendelijke groet, namens de RYLA-commissie, Mark Bosch