Actie voor Sint Maarten levert 40.000 euro op

De actie voor de wederopbouw van St. Maarten heeft in ons district ruim 40.000 euro opgebracht. Dat werd op 11 november, St. Maarten, bekend in Huizen, waar gouverneur Lies van Wijngaarden aanwezig was bij het slot van de actie Huizen voor Sint Maarten.

 

X:\# Mijn Documenten\Jacq's R'ry Webteam\Mijn projecten\Gouverneurs\St. Maarten\image2.jpg

 

 

Janny Bakker, voorzitter RC Huizen Gooimeer maakt de einduitslag bekend. Naast haar gouverneur Lies van Wijngaarden en mede-Rotarians.

 

De diverse clubs in ons district doneerden na een oproep van de gouverneur in totaal 17.000 euro. De actie van de twee Rotaryclubs uit Huizen voegde daar ruim 23.000 euro aan toe, wat zorgde voor het prachtige eindresultaat van 40.012 euro.

Het geld is bestemd voor de wederopbouw, na de orkaan Irma, van de Sister Marie-Laurence Primary School op St. Maarten. Deze werd vrijwel totaal verwoest door de orkaan.
District en de clubs uit Huizen spannen zich nu in om het behaalde bedrag verdubbeld te krijgen door een Global Grant van de Rotary Foundation.
Dat zal gebeuren in samenwerking met de Rotaryclub Sint Maarten. Tijdens de afsluitende bijeenkomst in Huizen was er via de lokale radiozender 6FM rechtstreeks contact met de voorzitter van deze club en met het hoofd van de Sister Marie-Laurence School.
Gouverneur Lies van Wijngaarden bedankt alle Rotarians die hebben bijgedragen aan dit prachtige resultaat.

 

X:\# Mijn Documenten\Jacq's R'ry Webteam\Mijn projecten\Gouverneurs\St. Maarten\Resultaat_kl.jpg

 

Radio 6FM in Huizen besteedde de hele dag live aandacht aan de actie. Beluister hier het interview met gouverneur Lies van Wijngaarden, John Caputo van de Rotaryclub Sint Maarten en Tanja Frederiks van de Sister Marie-Laurence School. Beluister hier het fragment.
Janny Bakker, voorzitter van de Rotaryclub Huizen Gooimeer maakt op 6FM rechtstreeks de uitslag van onze districtsactie bekend, dit fragment. (Bij het plaatsen van deze pagina was het fragment helaas nog niet te horen.)