Vooraankondiging

 

X:\# Mijn Documenten\Jacq's R'ry Webteam\4 Mijn projecten\Gouverneurs\Nel\D1570 MN.jpg

X:\# Mijn Documenten\Jacq's R'ry Webteam\4 Mijn projecten\Gouverneurs\Nel\Rry v iedereen.jpg

 

Uitnodiging diverse Rotary-bijeenkomsten 2018 – 2019

Aan: inkomende voorzitters 2019 – 2020

Beste fellow-Rotarians, beste inkomend voorzitter,

Als inkomend Gouverneur heb ik de schone taak om jou te ondersteunen bij jouw voorbereiding op jouw voorzittersjaar in 2019 – 2020.
Ik doe dat graag. Het is namelijk fijn om als inkomend voorzitter tools aangereikt te krijgen en ook te weten wie je collega inkomend voorzitters zijn en op welke commissies je in ons district een beroep kan doen.

Hiervoor organiseer ik twee trainingsbijeenkomsten. De eerste is de Pre-PETS. PETS staat voor President Elect Trainings Seminar. Als voorloper houden wij de Pre-Pets in ons district met als doel vooral elkaar als collega voorzitters van District 1570, Rotary Midden Nederland, elkaar te leren kennen.

Het tweede evenement vindt
plaats op

zaterdag 23 maart in Austerlitz
van 9:00 – 14.00 uur

in het Beauforthuis
Woudenbergseweg 70
3711 AB Austerlitz

Het tweede, en meest belangrijke evenement is het PETS. Speciaal ingericht voor jou als voorzitter om concreet meer inzicht te krijgen over de diverse aspecten van Rotary, Foundation, Lead en andere commissies binnen Rotary. Ook jouw secretaris zal daarbij betrokken worden.

Het PETS staat gepland op zaterdag 23 maart 2019 van 9.00 -14.00 uur.
Locatie: het Beauforthuis in Austerlitz

De praktijk wijst uit dat de inkomend voorzitters veel baat hebben bij het volgen van deze bijeenkomsten. Daarom deze vroege aankondiging om deze data vast in jouw agenda te zetten.

Ontmoeting en leren van elkaar staat in ons District voorop en natuurlijk moet het ook leuk zijn. Uiteindelijk willen we als Rotarians de maatschappij dienen maar wil je dat vol houden dan is de omgang met collega’s c.q. mede-Rotarians op een leuke manier een enorme motivator.

Hierbij mijn verzoek om deze data vast te noteren. Met het bezoeken van deze bijeenkomsten ben jij als inkomend voorzitter in staat je taak makkelijker uit te voeren.
Voor alle bijeenkomsten volgt nog een nader ingevuld programma.

Ik kijk uit naar een mooie samenwerking met jullie.

Nel Sangers District Governor Elect (DGE) 2019 – 2020