Nieuws van Rotaract Eemvallei – De Heuvelrug

UITNODIGING

Ja, ja u leest het goed Rotaract Eemvallei- de Heuvelrug uit Amersfoort nodigt u uit om aanstaande vrijdag 13 mei aanwezig te zijn bij ons ‘avondje uit voor gehandicapten’.

Zoals u wellicht weet hebben wij enige tijd geleden banketletters verkocht voor het goede doel. Met deze opbrengst zouden wij een avond uit voor gehandicapten sponsoren! Aanstaande vrijdag gaat dit dus plaatsvinden. Ruim 500 gehandicapten zullen die avond genieten van een spetterend optreden van 4Rent!

Een speciaal balkon voor ongeveer 300 gasten is gereserveerd voor Rotarians, familie en vrienden van onze clubleden. Wij zouden het leuk vinden als u deze bijzonder avond met ons deelt.

De avond vindt plaats in de Kruiskerk te Nijkerk. De voorstelling begint om 19:30 (inloop vanaf 18:30). Meer informatie over onze club & deze avond is te vinden op www.rotaract.nl/amersfoort. U kunt zich aanmelden via amersfoort@rotaract.nl

Telefonisch via 06-51934994 (na 17:30 uur of anders voicemail achterlaten)

Rotaract Amersfoort ontvangt internationale prijs!!

Rotaract Eemvallei- De Heuvelrug uit Amersfoort heeft vorig weekend tijdens De Internationale Rotaract Conferentie in Parijs een prijs in ontvangst mogen nemen. Deze bijzondere prijs ging uit naar het beste sociale Rotaract project van 2004. Rotaract Eemvallei eindigde als 6e uit alle Europese landen en nam daarvoor haar prijs in ontvangst. Vertegenwoordigers van de club (Anna Jongbloed, Anna Skorobogatowa, Auke van den Brink en Johan Birkhoff) waren aanwezig om de prijs op te halen.

De prijs ging uit naar onze eerste banketletteractie. Waarbij wij banketletters hebben verkocht en daarvoor ruim 500 gehandicapten blij konden maken met een avond uit in Theater Gooiland. Dit jaar zal het evenement weer plaatsvinden. (Zie ook uitnodiging).