© 2022 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Rotary Festival mei 2022

                                                                                                                                                                    

Een fantastisch evenement waar je elkaar kunt ontmoeten, waar je kunt genieten van optredens en inspirerende activiteiten. Waar je familie, vrienden, kennissen, collega’s, relaties en sponsors kunt laten zien wat Rotary is: een dynamische vrijwilligersorganisatie met fellowship en met grote positieve invloed in je eigen woonplaats en over de hele wereld. Plus, een effectieve motor achter vele goede doelen.  

Met het Rotary Festival 2022 betrekken we méér mensen bij onze inzet en samenwerking, méér mensen van alle leeftijden èn van achtergronden. We zorgen voor een dag vol inspiratie en entertainment rond de Areas of Focus met prioriteit voor ‘Environment’, ‘Empowering girls’ en DEI: Diversity, Equity & Inclusion.

We geven specifiek aandacht aan ‘End Plastic Soup’, het wereldwijde initiatief voor Rotary, Shelterbox en de mogelijkheden van Rotaract en Interact in Nederland. Daarnaast natuurlijk ook Youth Service, Vocational Service, The Rotary Foundation (TRF), End Polio Now, RYLA en RLI.

Inspiratiemarkt 
Het Rotary Festival omvat ook een ‘Inspiratiemarkt’, waar elke club de mogelijkheid heeft om in een ‘Open Space’ en/of eigen stand te laten zien waar de club mee bezig is. Deze Inspiratiemarkt, maar zeker ook de dan aanwezige Space Bus van André Kuipers, zullen bijdragen aan een onvergetelijke belevenis!
De commissie Inspiratiemarkt bestaat nu uit 4 leden: Gert-Jan van Dommelen, Bauke Boersma, Oscar Zoomers en Thomas Snel (Rotaract NL).

We nodigen iedere Rotarian uit om bij te dragen aan de Inspiratiemarkt en/of met de organisatie mee te doen. Bij de Inspiratiemarkt gaat het om Rotary gerelateerde onderwerpen of acties van jullie club of district die je op een inspirerende manier aandacht wilt geven. 

Meer informatie bij Gert-Jan van Dommelen, gjvandommelen@gmail.com of 06-5322 7713 en op de volgende websites: https://www.rotary.nl/d1570/nieuwsbrieven/julibij/festival/ en https://rotaryfestival.nl