RYLA 2018 kan niet doorgaan

Door onverwachte omstandigheden kan de Rotary Youth Leadership Academy (RYLA) dit Rotaryjaar in ons district niet doorgaan. De organiserende commissie heeft het werk neergelegd en het is de staf van het district helaas onmogelijk gebleken om de organisatie van de RYLA in april aanstaande op zo korte termijn te laten organiseren.

“Ik betreur dit ten zeerste”, meent gouverneur Lies van Wijngaarden, “echter als we iets organiseren moeten we het goed doen. Daarvoor hebben we meer tijd nodig, dus daarom slaan we nu een jaar over”.

In RYLA krijgen ongeveer vijftig Young professionals een weekend lang een managementtraining onder leiding van Rotarians. Zowel bij de jongeren als ook bij de als coach deelnemende Rotarians wordt deze activiteit zeer gewaardeerd.

Om de organisatie van een volgende RYLA zo snel mogelijk weer op gang te krijgen, is het district op zoek naar vrijwilligers die daarbij willen assisteren. Iedereen met interesse kan contact opnemen met de secretaris van ons district Midden-Nederland, Joop van Ditmarsch, via secretaris.rotary.D1570@gmail.com