Rotary Nieuwsdag 16 november 2019

C:\Users\Gebruiker\Dropbox\RLI\Logo banners\Banner 1200 x 300 RLI.jpg

 

TIEN JAAR ROTARY LEADERSHIP INSTITUTE IN NEDERLAND

Kom op 16 november naar de Rotary Nieuwsdag
Eind dit jaar bestaat RLI, het Rotary Leadership Institute in Nederland tien jaar. Het begon klein in Midden-Nederland; inmiddels worden in zes van de zeven districten in Nederland RLI-workshops uitgevoerd. Tien jaar RLI willen wij op een bijzondere manier vieren. Daarvoor nodigen wij je bij deze van harte uit.

 


Houd zaterdagmiddag 16 november a.s. vrij voor de
Rotary Nieuwsdag

 

RLI geeft je informatie over zaken naast je eigen club. Zaken die de Family of Rotary zo uniek maken.
We willen op deze middag (van 13.00 tot 17.00 uur) vooral vooruitkijken naar nieuwe ontwikkelingen binnen de wereldwijde Rotaryorganisatie. Plaats van samenkomst is waarschijnlijk het Figi Theater in Zeist, waar we afsluiten met een feestelijke borrel.

Met plezier kan ik melden dat Chris Wells uit Engeland een van de sprekers is. Rotaracter Chris maakte op de Rotary Conventie indruk met zijn buitengewoon humoristische verhaal over Dogoodery. Wie hem op het grote podium in Hamburg zag zal beamen: Het verhaal van Chris over het jaarthema Rotary connects the world wil je niet missen.
Wim Leerman uit België, één van de makers van de nieuwe strategie van Rotary International, vertelt ons het laatste nieuws. Daarnaast zullen districten en clubs hun projecten presenteren.

Onze Rotary Nieuwsdag wordt een vrolijk en informatief evenement, waar je oude bekenden tegenkomt en nieuwe Rotaryvrienden maakt. Kortom: een dag waar je graag bij wilt zijn. Rotarians, Rotaracters, RLI-Alumni of toekomstige RLI-deelnemers: Allen zijn van harte welkom!

Na de zomer volgt meer informatie, maar zet 16 november en de Rotary Nieuwsdag in Zeist nu vast in je agenda. Graag tot dan!

Namens het bestuur van Rotary Leadership Institute Divisie Nederland,
Pieter Schut, Voorzitter.

www.rotary-rli.nl