Aanmelden


VERGEET NIET OM ONDERAAN DIT FORMULIER OP TE KLIKKEN.

Plastic Soup Atlas van de Wereld

Dagelijks verschijnen er berichten over de plasticsoep, zowel in wetenschappelijke tijdschriften als in de krant en op TV.

Maar wat is dat nu precies die plasticsoep?

Aan de hand van 60 thema’s belicht de Plastic Soup Atlas van de Wereld dit wereldwijde milieuprobleem. De eerste 30 thema’s gaan over oorzaken en gevolgen, Hoe is de plasticsoep ontstaan of “op de kaart” gekomen? De tweede set van 30 thema’s gaat over de vraag wat er allemaal zou moeten gebeuren om de plasticsoep weer “van de kaart” te krijgen.

Michiel Roscam Abbing, werkzaam bij de PSF en auteur van het boek: “Ik verwacht dat dit boek voorziet in een grote behoefte. Verschillende aspecten van de plasticsoep worden in perspectief geplaatst.
Dat gebeurt aan de hand van recente wetenschappelijke inzichten, indringende foto’s en infographics. Door kunststoffen te omarmen heeft de mens een bijzonder ingewikkeld en ingrijpend milieuprobleem over zich afgeroepen dat zich overal weer anders manifesteert.

Ik hoop dat het lezers aanzet tot nadenken en handelen.”

Bestel deze atlas

Het is mogelijk om deze bijzondere uitgave nu te bestellen en op 13 april a.s. mee te nemen.
Afrekenen kan ter plaatse (pin-automaat aanwezig)

Voor de zeer snelle aanmelders is het mogelijk om -na afloop van de conferentie- vanaf 14.00 uur te gaan "plastic vissen" op de Amsterdamse grachten.


U ontvangt een bevestiging van uw aanmelding op het aangegeven emailadres.

Tot ziens op 13 april a.s.