NIEUW IN ROTARY? BE THE INSPIRATION

Over verwachtingen, trots en dingen die nog beter kunnen…

Nieuwe Ledenavond Oostzaan,
1 november 2018

Het regenachtige weer en de files dreigden roet in het eten te gooien, maar uiteindelijk waren de ruim 50 deelnemers op tijd in Oostzaan. Om mee te doen aan de Nieuwe ledenavond van ons district 1580.

Afbeelding met persoon, man, staand, gebouw

Automatisch gegenereerde beschrijvingNa een inleiding over Rotary en de organisatie van ons district, door DGE Rutger Mazel, vertelde uitwisselingsstudent Caio Andrade Massote (Brazilië/RC Amstelveen) over zijn belevenissen in Nederland. Ook was er aandacht voor de End Polio Now Tulpenactie, door Rob Beemster. Veel meer info daarover en bestelformulier vind je op www.endpolionowtulp.nl .

De aanwezige nieuwe leden van Rotaryclubs speelden het ‘Boos, Jammer, Trots-spel’ en bespraken daarin wat hun verwachtingen over Rotary waren (en zijn), wat er echt anders zou moeten en de successen van onze organisatie.

In een andere zaal was er een workshop van de District Ledencommissie. Daar zijn, onder leiding van voorzitter Louise Verra, de stand van ons ledenaantal, ledenbeleid en ideeën voor ledenwerving en -beleid besproken.

Rond half negen kwamen we weer plenair bijeen en volgde de terugkoppeling van ‘Boos, Jammer Trots’. De uitkomsten waren talrijk; van ‘graag meer jonge leden’ tot ‘trots op het (wereldwijde) netwerk dat Rotary is’. De verdere uitkomsten worden later nog uitgewerkt en gedeeld.

Als afsluiter vertelde IPDG Hetty Deinum over de voortgang van het project End Plastic Soup Now. Geïnteresseerd? Ga naar www.endplasticsoupnow.nl

Dank aan allen die deze avond mogelijk maakten; de deelnemers, de staf en Team Rutger (bestaande uit leden van RC Amsterdam Nachtwacht).

Afbeelding met persoon, binnen, man, groep

Automatisch gegenereerde beschrijving

 

 

Afbeelding met lucht, buiten

Beschrijving is gegenereerd met zeer hoge betrouwbaarheid