2005-2006 Jaap de Zeeuw

April 2006

Contact:

DG Jaap de Zeeuw
Emmastraat 37
1814 DM Alkmaar
email


April 2006


Your governor
wants you on discon

Maandthema

April is traditioneel de maand van de communicatie, onder meer van De Rotarian. Een belangrijk communicatiemiddel, dat rotarians op de hoogte houdt van wereldwijd, nationaal en club gerelateerd nieuws. Maar dat is niet genoeg, wij moeten juist naar buiten toe en de omgeving vertellen en laten zien wat we doen als club. Transparant voor de omgeving, uitnodigend om mee samen te werken, aantrekkelijk om lid van te zijn. Uitdagend om lid van te worden. Zorg dat de omgeving je rotary club ziet als een maatschappelijk bewogen club van jonge en oudere mensen die vanuit hun beroep een bijdrage leveren aan de samenleving ver weg en dichtbij, (zie artikel Het ƒinancieele Dagblad)

 

DISCON 2006

ROTARY; MULTICULTUREEL ONDERNEMEND
20 mei te Beverwijk op het Noordzee kanaal
en in de zwarte markt.
U kunt zich nog steeds opgeven,
de deelname is echter beperkt.
Toch vraag ik U zich zo spoedig mogelijk op te geven
Wie eerst komt, eerst maalt.

Een jaar naar Turkije

in het kader van “better understanding in the world Een scholarship in Turkije voor jonge mensen onder de 30 jaar.

Is er nog leven voor de gouverneur na het laatste clubbezoek?

Het laatste clubbezoek is geweest als u dit leest. Ik heb ervan genoten om met zoveel mensen binnen ons district kennis te maken en te horen wat ze doen en vooral om mijn ei kwijt te kunnen. Onlangs mocht ik een voortreffelijk clubverslag ontvangen waarin toch wel heel goed wordt weergegeven wat de boodschap is.

Maar ik heb helaas nog maar drie maanden te gaan en wil u en in het bijzonder de clubvoorzitters vragen of er nog wensen, ideeën, feesten en partijen zijn in de clubs, waar ik een zinvolle bijdrage aan kan geven.

Ik hoor het graag

Weekberichten
Clubs worden verzocht het weekbericht te sturen aan weekbericht@rotary-d1580.nl en via dit adres zal het verder verspreid worden naar de gouverneur, ink. gouverneur, districts-secretaris en de districts-redacteur

uw gouverneur
Jaap de Zeeuw