2005-2006 Jaap de Zeeuw

December 2005

Contact:

DG Jaap de Zeeuw
Emmastraat 37
1814 DM Alkmaar
email


December 2005

De gouverneur met vrouw en jongste kind onder de kerstboom

Maandthema: Family of Rotary
De donkere dagen voor kerst zijn weer begonnen. De tijd van inkeer breekt weer aan. Net zoals de natuur trekt de mens zich terug in zichzelf en  bij zijn geliefden en vrienden. Tegelijker tijd kan deze periode erg eenzaam zijn. Herinneringen aan weggevallen geliefden, vrienden en familie komen sterk naar boven. Ook aan gebeurtenissen die afgelopen jaar zijn voorgevallen en een diep spoor hebben achtergelaten op de ziel komen sterk naar boven. Rotary wil er juist voor die mensen zijn. Rotary leden hebben dit medegevoel voor de naasten hoog in het vaandel. En wie heeft  niet van die verdrietige ervaringen. Maar gelukkig zijn er ook veel vrolijke dingen gebeurd, hoogtepunten in het afgelopen jaar. Ook is het goed daarop terug te blikken in deze tijd. Geboortes van kinderen en klein kinderen. Examens behaald en huwelijken van kinderen of klein kinderen. Een nieuwe baan, een promotie, de jackpot bij de loterij. Een charter of jubileum viering van de club. Nieuwe club leden, nieuwe vrienden in de club. Een nieuw project aangepakt. Een project gerealiseerd. Een waterspel gekocht. Ga maar door.

Dit alles goed te beseffen en door je heen laten gaan is belangrijk in deze tijd. Viert vooral ook feest onder, bij, naast of in de kerstboom, symbool van vreugde sinds oude tijden in deze donkere maand. Bij deze gelegenheid wil ik alle rotary functionarissen in het District 1580 bedanken voor hun inzet het afgelopen jaar. Vooral de clubvoorzitters met hun bestuur , de commissievoorzitters met hun bestuur en alle leden die zich het afgelopen jaar hebben ingezet om iets van de doelstellingen van Rotary waar te maken. Allen dank.

Uw gouverneur wenst u een goed kerstfeest en gelukkig nieuwjaar.

Gezocht

Vacature bestuur MDJC

Er komt weer een prachtige vacature aan in ons land: Kandidaten gezocht voor het bestuur van de Multi District Jeugd Commissie. Volgende maand meer informatie

Pakistan de winter door
De opbrengst van de actie van tenten en dekens voor Pakistan heeft tot 1 december € 26.599 opgebracht.
€ 25.000 is overgemaakt naar Engeland. Daarvoor zijn 250 tenten en 25.000 dekens naar Pakistan verstuurd. Het rekening nummer blijft open, de actie loopt door.

Extra intercity met Rotarypresident
Carl-Wilhelm Stenhammar, president van Rotary International, komt op dinsdag 10 januari 2006 naar Nederland. Hij zal dan spreken op een extra Intercitybijeenkomst in de avond.

 

Nieuwe leden avond regio 8, 9 en 10

Er wordt een nieuwe leden avond voor regio’s 8, 9 en 10 gehouden op 24 januari 2006 in Restaurant de Moriaan te Warmenhuizen . Alle nieuwe leden van die regio’s krijgen persoonlijk een uitnodiging. 

GSE TEAM VOOR BOSTON COMPLEET !

PROJECTEN GEZOCHT MET MATCHING GRANT MOGELIJKHEID?

PC's voor een school in Guyana  $ 25.000, Levensreddende ziekenhuisappratuur  $ 30.000

Weekberichten
Clubs worden verzocht het weekbericht te sturen aan weekbericht@rotary-d1580.nl en via dit adres zal het verder verspreid worden naar de gouverneur, ink. gouverneur, districts-secretaris en de districts-redacteur

uw gouverneur
Jaap de Zeeuw

Deze maandbrief is aan alle individuele leden van District 1580-RI verzonden. |
© District 1580 – RI |