2005-2006 Jaap de Zeeuw

November 2005

Contact:

DG Jaap de Zeeuw
Emmastraat 37
1814 DM Alkmaar
email


November 2005

De gouverneur te Lille

Maandthema Rotary Foundation
November is de maand van De Rotary Foundation (TRF). TRF ondersteunt Rotary International bij het vervullen van zijn missie: bevordering van internationaal begrip en vrede door internationale en lokale humanitaire en educatieve programma’s. De Group Study Exchange (GSE) is hiervan een voorbeeld. TRF wordt zelfstandig bestuurd en beheerd. De organisatie draait voornamelijk op vrijwillige bijdragen.

Om het werk van de Rotary Foundation mogelijk te maken is een bijdrage van ieder rotary lid al of niet in clubverband noodzakelijk. Met behulp van matching grants is het mogelijk de eigen clubbijdrage tot 3½ maal te verhogen voor projecten in derdewereldlanden – denk daarbij bijvoorbeeld aan drinkwaterprojecten

Gezocht

Vacature Gouverneur

Er komt weer een prachtige vacature aan in ons District: Kandidaten gezocht voor de functie van Gouverneur 2008-2009 en 2009-2010.

Pakistan
Er is een zeer beroerde situatie in Pakistan zoals we dagelijks kunnen zien in de nieuws media.
Rotary helpt!!

Extra intercity met Rotarypresident
Carl-Wilhelm Stenhammar, president van Rotary International, komt op dinsdag 10 januari 2006 naar Nederland. Hij zal dan spreken op een extra Intercitybijeenkomst. De plaats is nog onbekend. De bijeenkomst duurt van 18.30 tot 22.00 uur.  Nadere berichten volgen.

Weekberichten
Clubs worden verzocht het weekbericht te sturen aan weekbericht@rotary-d1580.nl en via dit adres zal het verder verspreid worden naar de gouverneur, ink. gouverneur, districts-secretaris en de districts-redacteur

uw gouverneur
Jaap de Zeeuw

Deze maandbrief is aan alle individuele leden van District 1580-RI verzonden. |
© District 1580 – RI |