2006-2007 | Alfred Schrijver

Mei 2007

Nieuws van uw gouverneur

 

Contact:

DG Alfred Schrijver

Fuik 20
1141CH Monnickendam
email

De Districtsconferentie
Op zaterdag 12 mei hadden ruim 250 Rotarians uit ons district zich verzameld in de Amsterdam Arena om deel te nemen aan de jaarlijkse districts-conferentie.
Een snel programma nam ons mee via het project Only Friends en het Australische GSE-team naar De Toekomst, het onderwerp van de conferentie.
En als een ding duidelijk is, dan is het dat alles zal veranderen. En in sneltreinvaart. Let maar op, het wordt rennen!

Onze Australische vrienden
 Het Australische GSE-team uit district 9800-Melbourne is al enig tijd in ons district. Young professionals met veel interesse voor alles in ons land.
 Onder leiding van Adrian Nelson gaan het team als een speer.
 Zij weten wat rennen is, nu wij nog !
 Eind mei moeten we al weer afscheid nemen, maar via hun -bijna dagelijks bijgewerkte- weblog kunnen we meegenieten van hun belevenissen.

Vlielandkamp 35 jaar

Op maandag 30 juli 2007 gaan weer 96 kinderen genieten van een zorgeloze vakantie op Vlieland. Het kamp viert dit jaar zijn zevende lustrum. Coördinator, Diana Bakker (RC Purmerend-Polderland) en 24 andere vrijwilligers, allen studenten uit Amsterdam, begeleiden het kamp. De kinderen worden gebracht, gehaald en gesponsord door clubs uit het hele land. Daar zijn de kosten niet mee gedekt. Het bestuur van  de Stichting Rotary Vlielandkamp roept clubs in het hele land op om minimaal de kosten van 1 kind (Euro 400, -) als gift over te maken op rek.nr. 43 62 57 584 t.n.v. de Stichting Rotary Vlielandkamp te Bussum.
Bij voorbaat dank.

Ten slotte
De laatste maanden van het Rotary-jaar zijn aangebroken en daarom nogmaals mijn oproep om na te gaan of uw club de vrijwillige bijdrage aan onze Rotary Foundation heeft betaald.

En als u dan toch in de administratie aan het kijken bent, controleer dan ook of de halfjaarlijkse afdracht (per januari 2007) aan Rotary International is voldaan.


Ik wens u veel succes met alle (afrondende) acties in de komende weken.

Uw gouverneur
Alfred Schrijver