Maandbrieven DG Jan Lucas KET

MEI 2014

http://www.rotary.nl/d1580/nieuws/gouverneursbrieven/201402/201402-2.gif

C:\Users\Jan Lucas Ket\Documents\Rotary DG 2013-14\DisCon 2014\Pauli Blauwe Economie logo.jpgBeste fellows,

Mei is de maand van onze Districtsconferentie in Purmerend op zaterdag de tiende. Meer dan tweehonderd van jullie hebben nu al ingeschreven, al twaalf clubs vaardigen vijf of meer deelnemers af. Het clubvoorzittersontbijt trekt meer dan 35 clubvoorzitters.

Dat past bij een conferentie voor communicatie en inspiratie in Rotary.

Een zeer relevant onderwerp, bevlogen sprekers, mooie plannen van het vocational training team, de bijdrage van enkele tientallen ondernemers en bedrijven met informatie, maar ook een markt waar we de Blauwe economie kunnen ruiken, voelen, zien, horen en proeven. De nanotechnologie expositie die we de gemeenschap aanbieden. Voor ons is het geweldig, maar ook de buitenwereld zal een uitstekende indruk van Rotary krijgen. Grijp die kans en neem een introducé mee.

Inschrijven kan nog dit weekend via onze website.

Daarna via theater De Purmaryn.

Na de districtsconferentie gaat het VTTeam terug naar India, de plannen voor afvalverwerking in tachtig dorpen in Gujarat uitwerken.

Tot juli staan er nog interessante en gezellige bijeenkomsten en evenementen op de agenda met Vocational aspecten, jeugd, fundraising, fellowship.

In Sydney is begin juni de Internationale Conventie.

In Amsterdam later in juni een boeiend internationaal seminar over het postpoliosyndroom, waarbij je een bijdrage kunt leveren in de reiskosten van een armlastige deelnemer. Neem contact met mij op.

Mei is ook de maand om organisatorisch ‘af te hechten’: eindrapportages van district grants voorbereiden, afdrachten aan de Rotary Foundation betalen, strategisch clubbestuursoverleg en plannen maken voor volgend Rotaryjaar.

Maar eerst tot ziens op de Districtsconferentie.

Jan Lucas Ket
Gouverneur 2013-2014 District 1580 RI

div_blue

AGENDA DISTRICT

10 mei 2014

DISTRICTSCONFERENTIE
over Blauwe Economie - Purmerend

16 mei 2014

Nightgolf Sensation - RC Purmerend Weidevenne

22 mei 2014

InterCity Meeting - Wieringerwerf

6 juni 2013

Theater en proeverij op de boerderij
RC Amsterdam-Halfweg

11 juni 2014

10e Rotary Benefietconcert Amsterdam

RC Amsterdam Nachtwacht en Westertoren

14 juni 2014

Kustrally - RC Heiloo

17 juni 2014

4e editie Amsterdamse Bos Golf RC Aalsmeer - Uithoorn

div_blue

VOCATIONAL TRAINING TEAM DISTRICT 3060

https://lh3.googleusercontent.com/-4BQQ1zaCiTc/UwTHZz9OwxI/AAAAAAAAHis/0267C3r-nCA/w362-h544-no/DSC02868.JPG Van 22 april tot 14 mei bezoekt een Vocational Traning Team uit District 3060 (Gujarat, India) ons district voor waterbeheersing, drinkwatervoorziening, riolering en afvalverwerking. Zes professionals bereiden een serviceproject in India voor om in vijftig dorpen de afvalverwerking aan te pakken.

De Indiërs genieten onderdak bij een wel zeer genereuze Rotarian in Bloemendaal. Er is een interessant programma voorbereid met ook contacten met clubs. We kunnen altijd steun gebruiken. Mail Iris van der Reijden of Jan Karel Schlichte Bergen

Zie voor de belevenissen van ons outbound team naar India op de website.

div_blue

DISTRICTSCONFERENTIE 10 MEI 2014