RC Amstelveen: 100% Paul Harris Fellow

rca

Rotaryclub Amstelveen heeft op 17 september j.l. al haar leden, op basis van uiteenlopende verdiensten, een Paul Harris Fellow toegekend.

Voorzitter Angèle van Zundert nam dit initiatief vanwege de bereikte resultaten en de getoonde inzet van de RCA leden, gedurende de laatste jaren. Tijdens een feestelijke bijeenkomst sprak Angèle iedereen persoonlijk en vanuit het hart toe. Zij beargumenteerde waarom de desbetreffende Rotarian de PHF verdiend had. Daaruit bleek duidelijk hoeveel inzet er getoond is en wat deze club samen bereikt heeft.

Samen met Districtsgouverneur Rutger Mazel, werden vervolgens de speldjes opgespeld en de bijbehorende certificaten overhandigd. Naast de Rotarians zelf, werd ook de echtgenote van Donald Lupescu Ria in het zonnetje gezet vanwege haar jarenlange en onvoorwaardelijke support en inzet.

Uiteraard was er voor deze gelegenheid de nodige champagne! Passend bij de gelegenheid en bovendien kan fellowship niet genoeg gevierd worden. 

100% PHF is onderdeel van RCA’s jaarthema “Dare to Care”. “Dare to care” is ook geven om elkaar; elkaar zien en erkenning hebben voor wie de ander is en wat hij/zij bijdraagt. Rotaryclub Amstelveen is dankbaar voor, en trots op haar leden. 

Gefeliciteerd RCA!