Alfred Schrijver ontvangt Rotary Avenues of Service Award

Tijdens het Rotary-Rotaract Festival in Haarlem ontving PDG Alfred Schrijver de Rotary International Avenues of Service Award.

Deze erkenning is voor Rotarians die zich inspannen voor Rotary in de breedste zin van het woord. En in alle vijf Avenues of Service, te weten: Club Service, Vocational Service, Community Service, International Service en Youth Service.

Alfred (RC Monnickendam) verzet al jaren achter (en soms voor) de schermen heel veel werk voor zijn eigen club, ons district 1580 en Rotary in Nederland. 

Afbeelding met tafel, zitten, klein, glas

Automatisch gegenereerde beschrijving"In mijn gouverneursjaar is Alfred mijn steun en toeverlaat geweest als het om IT-zaken en financiële zaken ging. Hij is altijd paraat en weet een oplossing voor elk probleem", zegt IPDG Rutger Mazel. "Vergeet ook niet dat Alfred alles weet over de geschiedenis van District 1580 en de grote man achter ons ledenbestand, LeAd,  is". Op dit moment is Alfred druk bezig voor het Institute 2020 op 10 oktober. 

De award (met bijbehorende speld, zie foto) staat 'door corona' nog niet op bij Alfred op de schouw maar zal snel zijn weg vinden naar Monnickendam.

Van harte gefeliciteerd Alfred, heel veel dank voor jouw inzet voor Rotary!