© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
xx

training Rotaryleerinstituut

Onze toenmalige gouverneur heeft in 2019 het initiatief genomen voor de Nederlandse variant van het Rotary Leadership Institute in ons district. Wij noemen dat voortaan het Rotaryleerinstituut (RLI). De huidige gouverneur – Clemens Groppe- zet dit initiatief voort.

Het RLI is bedoeld voor Rotarians die zich - hetzij vanuit hun functie, hetzij vanuit persoonlijke interesse - meer willen verdiepen in alles wat met Rotary International, haar projecten, activiteiten en mogelijkheden te maken heeft.

weet-dag
doe-dag
mijn-club-dag

In een drietal interactieve bijeenkomsten op zaterdagochtend praten ervaren Rotarians (oud-gouverneurs, voorzitters van districtscommissies, et cetera) de deelnemers bij over relevante thema’s.

De thema’s zijn onder meer teambuilding binnen de clubs, succesvolle Rotaryprojecten,  de organisatiestructuur van Rotary, pr & communicatie en succesvol ledenbeleid. Ook typische Rotaryzaken zoals vocational service, young generationprojecten en The Rotary Foundation komen aan de orde.

De opleiding is zeer geschikt voor (inkomende) bestuursleden en commissievoorzitters, maar zeker ook voor ieder ander die een actieve rol binnen uw Rotaryclub wil vervullen.

De eerste succesvolle training is inmiddels afgerond. Alle drie bijeenkomsten zijn door de 21 deelnemers als zeer waardevol en inspirerend ervaren en verschillende deelnemers hebben zich opgegeven voor het RLI-docentschap. 

Deze brief is om jullie te informeren over dit initiatief en jullie uit te nodigen deel te nemen voor de tweede reeks bijeenkomsten.

De kosten zijn beperkt; € 120,- p.p. voor drie trainingsochtenden inclusief de lunch. We stellen het op prijs als clubs de kosten -of tenminste een deel daarvan-  voor hun rekening nemen.

De bijeenkomsten zullen ergens op de as Groningen-Drachten worden gehouden.

 

…i.v.m. covid-19 zijn de bijeenkomsten tot nader order opgeschort…

 

Met vriendelijke groet,

RLI-coördinatoren district 1590:

Jaap T.B. Bos & Cees Smit Sibinga


1 / 6

 

MEER INFO ROTARYLEERINSTITUUT...