nieuwe RLI-trainingen

RLI-banner

 

Juli 2020

Onze toenmalige gouverneur heeft in 2019 het initiatief genomen voor de Nederlandse variant van het Rotary Leadership Institute in ons district. Wij noemen dat voortaan het Rotaryleerinstituut (RLI). De huidige gouverneur – Clemens Groppe- zet dit initiatief voort.

De eerste succesvolle training wordt binnenkort afgerond. Deze brief is om jullie te informeren over dit initiatief en jullie uit te nodigen deel te nemen voor de tweede reeks bijeenkomsten.

Het RLI is bedoeld voor Rotarians die zich - hetzij vanuit hun functie, hetzij vanuit persoonlijke interesse - meer willen verdiepen in alles wat met Rotary International, haar projecten, activiteiten en mogelijkheden te maken heeft.

In een drietal interactieve trainingsbijeenkomsten op zaterdagochtend zullen ervaren Rotarians (oud-gouverneurs, voorzitters van districtscommissies, et cetera) de deelnemers bijpraten over relevante thema’s.

De thema’s zijn onder meer teambuilding binnen de clubs, succesvolle Rotaryprojecten, de organisatiestructuur van Rotary, pr & communicatie en succesvol ledenbeleid. Ook typische Rotaryzaken zoals vocational service, young generationprojecten en The Rotary Foundation komen aan de orde.

De eerste reeks van drie bijeenkomsten start in het voorjaar van 2020 en wel op de volgende data:

 

1.

Zaterdag 19 september 2020

2.

Zaterdag 17 oktober 2020

3.

Zaterdag 07 november 2020

 

De opleiding is zeer geschikt voor (inkomende) bestuursleden en commissievoorzitters, maar zeker ook voor ieder ander die een actieve rol binnen uw Rotaryclub wil vervullen.

De kosten zijn beperkt; € 120,- p.p. voor drie trainingsochtenden inclusief de lunch. We stellen het op prijs als clubs de kosten -of tenminste een deel daarvan- voor hun rekening nemen.

De bijeenkomsten zullen ergens op de as Groningen-Drachten worden gehouden.

 

 

 

Heb je interesse? Meld je dan aan via onderstaande link:

http://rotary-rli.nl/www.rotary-rli.nl/District_1590.html

of door een mail te sturen naar j.t.b.bos@ziggo.nl

We zullen ervoor zorgen, dat de bijeenkomsten volgens de RIVM-richtlijnen kunnen plaatsvinden.

Daarom hebben we maar plaats voor maximaal 12 personen per training. Mocht er meer belangstelling zijn dan organiseren we met plezier een derde reeks RLI-trainingen.

Met vriendelijke groet,

RLI-coördinatoren district 1590:

Jaap T.B. Bos & Cees Smit Sibinga

  +31 (0)6 46 43 07 43