wat biedt "The Learning center"?

1 juli:rlc

Behalve door deel te nemen aan de RLI-cursusdagen kunt u uw Rotarykennis ook vergroten door de onlinecursussen en e-trainingen van "The Learning Center" op rotary.org te volgen...

 

huishoudelijk reglement voor Rotaryclubs in Nederland (2019)

6 november:huish-regelement

De gouverneurs raden de clubs aan bij het opstellen van een huishoudelijk reglement gebruik te maken van deze versie 2019; deze sluit beter aan bij de Nederlandse situatie.

Mochten er vragen zijn over dit Huishoudelijk Reglement, dan kan er contact worden opgenomen met dhr. Mr. Maarten Steenbeek (RC Middelburg).
m.m.steenbeek@zeelandnet.nl<mailto:m.m.steenbeek@zeelandnet.nl> 06-22 25 80 79

 

standaardstatuten voor Rotaryclubs in Nederland (2019)

6 november:statuten

Nederlandse Rotaryclubs zijn lid van Rotary International (RI) en op grond van het huishoudelijk reglement van RI verplicht de door RI opgestelde Standard Club Constitution, laatstelijk gewijzigd in 2019, te hanteren. Hierbij de Nederlandse vertaling van die Standard Club Constitution die ongewijzigd dient te worden overgenomen.

Mochten er vragen zijn over deze Statuten, dan kan er contact worden opgenomen met dhr. Mr. Maarten Steenbeek (RC Middelburg).
m.m.steenbeek@zeelandnet.nl<mailto:m.m.steenbeek@zeelandnet.nl> 06-22 25 80 79

 

de nieuwste Rotaryregeltjes (MoP 2019)

1 oktober:MOP 2019

In deze publicatie zijn de meest recente wijzigingen doorgevoerd, die zijn aangenomen op de council on legislation (CoL) van april dit jaar. Voor wie het naadje van de kous wil weten over de Rotaryregeltjes, is dit handboek een onmisbare informatiebron. Maar wees gewaarschuwd: omdat het geheel is geschreven in dor juridisch-technisch Engels, is het bepaald geen lichte kost!

 

gezondheidscheck voor Rotaryclubs

28 september:health-check

Net zoals een regelmatig bezoek aan de dokter helpt bij het vaststellen van gezondheidsrisico’s voordat ze te groot worden, kan een gezondheidscheck van je club helpen bij het stellen van een diagnose, dusvan de staat waarin jouwclubzich bevindt...