GASTEN TOEGANG GEVEN TOT
HET BESLOTEN DEEL VAN DE CLUBWEBSITE

Het is mogelijk om ook niet-leden (b.v. geïnteresseerde oud-leden) toegang te geven tot het besloten deel van de clubwebsite. Dat gaat als volgt:

Open webhare op de gebruikelijke wijze en klik met RECHTS op de clubnaam (1). In het submenu dat dan verschijnt klikt u op 'eigenschappen'. In het dan verschijnende eigenschappenvenster klikt u op het tabblad 'externe logins' (2)., en daarna op de knop 'toevoegen' (3)

In het invulvenster voert u bij 'gebruikersnaam' het e-mailadres in van de gastbezoeker.

Het wachtwoord dient te bestaan uit tenminste 8 tekens, en moet bevatten: 1 of meer hoofdletters, 1 of meer kleine letters, 1 of meer cijfers en 1 of meer speciale tekens als . (punt), -(liggend streepje) of #(hekje).

Klik op OK en klaar.

NB:

BIJ HET INLOGGEN OP DE WEBSITE MOET DE GASTBEZOEKER ERAAN DENKEN OM DIT NIET TE DOEN HELEMAAL LINKS BOVEN, MAAR VIA DE MENUBALK:

 

De plek waar dit menu-item in de menubalk staat kan overigens per club verschillen.

Gastbezoekers moeten dus gewoon klikken op ‘voor leden’, dan kom je in het standaard inlogscherm. Vul het betreffende e-mailadres en wachtwoord in, en het zou goed moeten gaan.

De inlogschermen zijn identiek, maar in het ene geval wordt er alleen gekeken naar de actieve leden in LeAd, en in het andere geval ook naar de externe logins die verstopt zitten in de eigenschappen van de eigen website.

Merk op dat er ook procedures zijn voor het geval dat men zijn wachtwoord is vergeten…

 

Zie ook de rubriek 'veel gestelde vragen' in de helpdesk…